Gastprogrammering: #durftezien Stichting Wij zijn M.

  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 19:30 - 21:15
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 9,50

Theater Talkshow #durftezien: Maak Seksueel Misbruik Bespreekbaar

Datum: 2 december 2024

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Goudse Schouwburg

Entree: €9,50 (inclusief een drankje na afloop)
de rest gaat naar het goede doel

In december 2024 lanceerden stichting Wij zijn M, Centrum Seksueel Geweld en de schrijvers van het boek ‘Sam en het niet-leuke geheim’, de campagnefilm “#durftezien”. Deze krachtige video roept het publiek op: “Kijk niet weg van seksueel misbruik van kinderen, maar durf het onder ogen te zien.”

Uit deze impactvolle campagne is de theater talkshow #durftezien ontstaan.

Tijdens deze bijzondere avond gaan klinisch psycholoog Iva Bicanic, zedenrechercheur Pieter Melsen en ervaringsdeskundige Mandy Sleijpen met elkaar in gesprek over het onderwerp seksueel misbruik. Onder leiding van presentatrice Jojanneke van den Berge wordt het thema vanuit drie verschillende invalshoeken belicht: hulpverlening, politie en de ervaringen van slachtoffers. Deze combinatie biedt een krachtig anker voor zowel de samenleving als de slachtoffers.

Naast de indringende gesprekken zijn er verschillende optredens zijn van onder anderen Karin Bloemen, Lisse Knaapen en Marie-Mae van Zuilen. Hun bijdragen zorgen voor een afwisselende en aangrijpende avond.

Durf jezelf te laten raken en #Durfzien.

Koop nu uw tickets

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’.  Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend