Flemming

Theatertour

Muziek
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 20:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 41,50
  • Rang 2 € 39,50
  • Rang 3 € 24,00

Laat je meenemen in de wereld van Flemming, waar muziek en persoonlijke verhalen samenkomen tijdens een unieke ervaring. Met hits als ‘Amsterdam’, ‘Automatisch’ en ‘Alles op gevoel’ heeft Flemming een prominente plek veroverd in de Nederlandse muziekscène. Na uitverkochte shows in de AFAS Live, festivals en clubtours, staat hij nu te popelen om zijn aanstekelijke muziek en authentieke sound te delen tijdens zijn allereerste theatertour. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol energie, humor, meezingen en genieten! Het theater is zeker geen onbekende plek voor Flemming. ‘Toen ik klein was speelde ik o.a. kleine Ciske in Ciske de Rat. Ik vind het daarom extra leuk om nu met mijn eigen muziek terug te keren naar deze theaters’. Juist daarom deelt hij in de intieme setting van het theater niet alleen zijn muziek, maar ook persoonlijke verhalen.

Van de inspiratie achter zijn nummers tot de bijzondere momenten tijdens het creatieve proces, niets blijft onbesproken. De theatertour van Flemming is dé kans om de artiest achter de muziek te leren kennen!

Je ontvangt de (e)tickets 24 uur voor aanvang van de voorstelling per e-mail en op jouw account. Dit doen we bij grote voorstellingen om zo ticketfraude tegen te gaan.

Bij deze voorstelling geldt een max van 4 tickets per klant.

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

Warm Welkom arrangement – € 12,50 pp

Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips