Express Yourself Smaakmakers: Lloydscompany

  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 15:00 - 17:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 0,00

Check dit! De Goudse Schouwburg en gro-up organiseren weer Express Yourself! Het is een serie workshops en masterclasses die speciaal zijn bedacht voor jongeren zoals jij. We noemen de workshopmaand gewoonweg Smaakmakers – en geloof ons, het wordt geweldig! Welke dagen ben jij er allemaal bij?

Een energieke middag vol dans en creativiteit met Lloydscompany, inclusief twee dynamische dansworkshops die je in beweging brengen!

Rotterdamse Hiphopdans en Lloyd Marengo zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Na jaren als danser, choreograaf en coach te hebben gewerkt werd het in 2019 tijd voor zijn eigen Company. Lloyds Company verbindt hiphop en theater. Wij maken voorstellingen en begeleiden opkomende makers. Met de ene voet in de underground battle scene, en de andere op de theatervloer, opent Lloyds Company deuren voor urban dansers en makers.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend