De Proefkeuken Theatershow

Pieter Hulst, Willem Voogd (8+)

Familievoorstelling
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 19:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 25,00
  • Rang 2 € 23,00
  • Rang 3 € 13,75

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die het theater binnenstebuiten keert – en waarin Pieter en Willem elke avond een nieuwe voorstelling maken. 

Na tien seizoenen van De Proefkeuken op televisie maken Pieter Hulst en Willem Voogd een grootse familievoorstelling die alle theaterwetten tart. Pieter en Willem gaan op hun volledig eigen wijze een voorstelling uitvinden. Bereid je voor op spectaculaire special effects, krankzinnige steracteurs en ongelofelijk veel lachmomenten. Voortgestuwd door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat. 

Over De Proefkeuken 

Nederland geniet al tien seizoen lang van De Proefkeuken waarin Pieter Hulst en Willem Voogd allerlei producten ontleden en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden. De VPRO-serie wordt veelvuldig gestreamd en oneindig herhaald op tv, de afleveringen zijn bij elkaar miljoenen keren bekeken. 

Credits:
Spel: Pieter Hulst, Willem Voogd & Whitney Sawyer
Script: Pieter Hulst
Regie: Timothy de Gilde  

De Proefkeuken wordt gemaakt in samenwerking met de VPRO.
Voor iedereen van 8 jaar en ouder! 

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips