De Gorgels

naar de boeken van Jochem Myjer

Familievoorstelling
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 16:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 27,00
  • Rang 2 € 25,00
  • Rang 3 € 14,75

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft… Hij gaat met zijn superogen op onderzoek uit en beleeft de spannendste avonturen. Helemaal alleen, maar dat doet hij gewoon!

De Gorgels is gebaseerd op het gelijknamige geliefde kinderboek van cabaretier van Jochem Myjer. En nu is dit fantasierijke en spannende avontuur eindelijk te zien in het theater. Voor alle kinderen onder de 90 jaar (en natuurlijk ook voor iedere leeftijd erboven)!

Credits

Met : Billy de Walle, John Buijsman, Kim van Zeben, Sven Blom, Jenell Tedjai en Lente de Vries
Gebaseerd op : De Gorgels geschreven door Jochem Myjer, uitgegeven door Leopold, Amsterdam
Bewerking : Jos Thie
Regie : Oscar de Boer en Jos Thie
Poppen : Jogchem Jalink
Decorontwerp : Catharina Scholten,
Composities : Rogier Bosman
Lichtontwerp : Marc Heinz
Illustraties boek : Rick de Haas
Producent : MORE Theater Producties
Tourneeplanning : Senf Theater

 

Je ontvangt de (e)tickets 24 uur voor aanvang van de voorstelling per e-mail en in jouw account. Dit doen we bij grote voorstellingen om zo ticketfraude tegen te gaan.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips