Dark Days – geannuleerd

Luistercursus door Brechtje Roos

Muziek
  • Locatie Gouden Zaal
  • Tijd 13:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 18,50
Archief

Let op: deze voorstelling is geannuleerd!

Dark Days, muziekverteller Brechtje Roos presenteert deze luisterspecial over muziek die wereldwijd klinkt tijdens de donkere dagen van het jaar.

Luisterspecial

Wat klinkt er tijdens de donkere dagen van november en december? Er moet en zal van alles gevierd worden tenslotte. Wereldwijd. Dark Days is voor nieuwsgierige muziekliefhebbers die graag verder luisteren dan hun neus lang is. Diversiteit en avontuurlijk zijn de labels die bij dit Luisterlab passen. Samen met prikkelende muziek natuurlijk!

De bekende donkere-dagen-hits laat de muziekverteller links liggen, geen Bing Crosby dus. Tenzij een luisteraar dat meebrengt als donkere dagen muziekmijmering. Enne… welke muziek zou je dan tijdens de langste nacht kunnen opzetten? Hoor het allemaal tijdens Luisterlab Dark Days en ga naar huis met een muzieklijst die past bij de donkere dagen anno 2023.

Er is géén voorkennis van muziek nodig. Neem wel open en nieuwsgierige oren mee!

Wat?

­De oren van luisteraars worden zachtjes gekieteld. Er klinkt muziek uit de iPod van Brechtje van over de wereld met daarbij de verrassend originele context van haar. Vanuit allerlei invalshoeken laat de Muziekverteller de gelaagdheid van muziek doorvoelen en herkennen. Originele muziekeducatie om nog meer tussen de noten door te horen.

In vorige seizoenen was er een ware stormloop op deze luisterspecial bij de bieb in Den Haag. Met een extra ingelaste mogelijkheid zodat ca.100 man er van konden genieten. In Gouda is er plek voor 70 luisteraars. Kortom: ben er op tijd bij.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips