Conny Janssen Danst

Danslokaal 12

Dans
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 23,00

‘DANSLOKAAL’ is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek directeur Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent. De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende voorstelling met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst. 

Krachtig, speels en fascinerende kennismaking met jonge choreografen’ 
Theaterkrant.nl (2021, DANSLOKAAL 9)

Sterke choreografieën bij DANSLOKAAL van Conny Janssen Danst
★★★★
De Volkskrant (2022, DANSLOKAAL 10)

De kaders waarbinnen de choreografen moeten werken, zijn per definitie beperkt en het hangt van de desbetreffende choreograaf af of die dat als een uitdaging of beperking opvat en dat is precies wat dit initiatief de moeite waard maakt.
Theaterkrant (2023, DANSLOKAAL 11)

DANSLOKAAL 12 gaat op vrijdag 4 oktober 2024 landelijk in première tijdens festival de Nederlandse Dansdagen. De voorstelling is daarna van 10 t/m 20 oktober te zien in de intieme setting van HUIS Conny Janssen Danst in Rotterdam en gaat vervolgens t/m 3 december op tournee langs verschillende theaters. Het trouwe publiek van Conny Janssen Danst krijgt zo de kans kennis te maken met het werk van deze jonge, aanstormende choreografen, die op hun beurt zo hun producties ook landelijk onder de aandacht kunnen brengen. 

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips