Arno Schuitemaker

The End

Dans
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 23,00

Wat betekenen verbondenheid, connectie en samenzijn op dit moment? Wat brengt ons dichter bij elkaar? Hoe kan onderlinge transparantie interactie versterken? 

Met een intrigerende mix van beweging, muziek, licht en video verkent The End – part 2 een wereld van veranderende relaties: tussen de drie performers, tussen de performers en video, tussen live en vooraf opgenomen. De voorstelling vervaagt het verschil tussen zien en gezien worden en voelt als een verzameling korte verhalen waarin energie, verstilling, sensitiviteit, vervreemding en verlangen elkaar confronteren en ontmoeten. De drie performers laten verschillende facetten van zichzelf zien en vervagen uiteindelijk fysieke grenzen – zelfs in tegenstelling kunnen we onze individuele ruimtes delen. 

Arno Schuitemaker staat garant voor meeslepende voorstellingen. Noem het dans, performance of een ervaring, het is van wereldklasse. Zijn voorstellingen zijn in meer dan 25 landen te zien geweest. 30 appearances out of darkness was volgens Scènes de “mustsee van het jaar” en The Way You Sound Tonight won de Zwaan, de prijs voor meest indrukwekkende dansproductie. 

Voor The End – part 2 werkte Arno Schuitemaker opnieuw samen met de indrukwekkende dansers Ivan Ugrin, Mark Christoph Klee en Angelo Petracca. Ook met met componist Aart Strootman en lichtontwerper Jean Kalman, met wie hij eerder de succesvoorstellingen The Way You Sound Tonight en 30 appearances out of darkness maakte. Videokunstenaar Gilbert Nouno sloot zich bij hen aan.  

LET OP: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van lichtflitsen.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding aangeboden. De inleidingen worden meestal gegeven door een betrokkene bij de voorstelling, zoals de regisseur, de dramaturg, een acteur, etc. De inleiding duurt maximaal 30 minuten en is voor €5,- te boeken bij de voorstelling. Nadat je de stoelen hebt gekozen voor de voorstelling krijg je in het bestelscherm de mogelijkheid om de inleiding bij te boeken. Als je al tickets hebt voor de voorstelling kan je contact opnemen met de afdeling Tickets & Service om een inleiding te boeken. Mail hiervoor met kassa@goudseschouwburg.nl of bel met 085 – 239 1501

Credits
Concept en creatie: Arno Schuitemaker
Uitvoering: Mark Christoph Klee, Ivan Ugrin en Angelo Petracca
Lichtontwerp: Jean Kalman
Muziek: Aart Strootman
Video: Gilbert Nouno
Kostuums: Victor Klijsen
Decor: Jean Kalman en Arno Schuitemaker
Technisch producent: Maarten van Burken
Video techniek: Daan Hazendonk
Techniek: Sander Schaart en Ruben Lijbers
Outside eye: Miguel A. Melgares
Publiciteitsbeeld Lonneke van de Palen.
Het bewegingsmateriaal is gecreëerd in samenwerking met de performers. 
 

The End – part 2 is een productie van SHARP/ArnoSchuitemaker in coproductie met Montpellier Danse als onderdeel van de residentie bij Agora, International City of Dance, met ondersteuning van BNP Paribas Foundation, Centre Chorégraphique National de Caen en Normandie, La Place de la Danse CDCN Toulouse – Occitanie. Ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Ammodo en Fonds 21.

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips