Another Kind of Blue

Digital Twin

Dans
  • Locatie Grote Zaal
  • Tijd 20:00
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 30,00
  • Rang 2 € 28,00
  • Rang 3 € 18,25

De nieuwe avondvullende voorstelling Digital Twin verkent het overlappende, maar vooral ook prikkelende gebied tussen de digitale en de fysieke wereld. Doordat de scheidslijn tussen deze gebieden zo fluïde is, roept het de vraag op waar deze werelden elkaar nodig hebben om te bestaan. Hoe verhouden ze zich tot elkaar en hoe werken ze samen? 

In vier verschillende choreografieën wordt onderzocht hoe de interactie tussen deze fysieke en digitale wereld eruit ziet. Het stuk MetaHuman houdt ons een (digitale) spiegel voor en laat ons zien welke vorm de digitale tweelingversie van een mens kan hebben. Hoe zou het zijn om onze digitale tweelingbroer of -zus te ontmoeten en wat gebeurt er als we ermee kunnen communiceren?  

Missing gaat nog een stapje verder en neemt ons mee naar de nabije toekomst. In dit ontroerende stuk gaat een danseres een duet aan met de digitale versie van iemand die er niet meer fysiek is, maar wiens digitale persoon nog voortleeft in de andere wereld. Het geeft ons een inkijkje in hoe het zou zijn als we een digitale versie van onszelf zouden kunnen achterlaten aan onze geliefde. 

Frequentie 3 slaat een andere weg in en opent de poorten van de wiskundige wereld van getallen voor ons. In dit stuk zien we hoe de dansers dansen met de wiskunde die achter deze digitale werelden schuil gaat. Tot slot sluit ook Airman naadloos bij dit thema aan, aangezien de twaalf drones uit dit stuk enkel kunnen dansen omdat er van elke drone ook een digitale tweelingversie is waarmee de berekeningen gedaan worden om ze te laten vliegen. Kortom, Digital Twin neemt ons mee in de boeiende tussenruimte tussen het digitale en het fysieke!  

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding aangeboden. De inleidingen worden meestal gegeven door een betrokkene bij de voorstelling, zoals de regisseur, de dramaturg, een acteur, etc. De inleiding duurt maximaal 30 minuten en is voor €5,- te boeken bij de voorstelling. Nadat je de stoelen hebt gekozen voor de voorstelling krijg je in het bestelscherm de mogelijkheid om de inleiding bij te boeken. Als je al tickets hebt voor de voorstelling kan je contact opnemen met de afdeling Tickets & Service om een inleiding te boeken. Mail hiervoor met kassa@goudseschouwburg.nl of bel met 085 – 239 1501. 

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Perfecte Pauze arrangement - € 9,50 pp

Indien er geen pauze in de voorstelling zit, ontvang je dit arrangement na afloop. 

  • Een gereserveerd tafeltje in één van de foyers
  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips