Agnietensessie -Joia

ROER

Muziek
  • Locatie Agnietenkapel
  • Tijd 15:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 15,00
Archief

In het muzikale manifest ROER gooit zangeres en schrijver Joia Rath het strijdbijltje erbij neer. Wat als het leven geen wedstrijd is? Ze stopt cold-turkey met winnen en vindt een nieuw antwoord op de onmogelijke vraag: ‘Hoe leef je een leven?’ Met liedjes en leefregels daagt Joia zichzelf en haar publiek uit om een zachter bestaan te omarmen.

‘Joia zet haar hart open voor het grote en het kleine, wil de dingen die haar angst inboezemen juist leren kennen en wat je normaal misschien bijna niet durft te denken zingt ze uitbundig in een prachtig lied.’ – So-Fi

Na haar met vijf sterren bekroonde debuutalbum Living it Now, theatertours Zacht en Aegje, klinken in ROER de Nederlandse liederen van haar gelijknamige nieuwe album. Joia is een troubadour en maakt zich hard voor de zachtheid. Samen met haar band brengt ze dromerige liedjes vol zeggingskracht en doet ze denken aan een Nederlandse Joni Mitchell.

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend