3×30 nieuwe makers – Eva-Nicole Leroux, Stan Griffioen en Anan Alkadamani

Eigen productie
  • Locatie Kleine Zaal
  • Tijd 20:30
  • Pauze Nee
  • Rang 1 € 18,50

Als schouwburg vinden we het belangrijk om nieuwe makers niet alleen te volgen, maar ook de kans te geven zich aan het publiek te presenteren. Tijdens 3×30 zie je 3 makers waarvan wij denken dat ze potentie hebben. Laat je verrassen door de grote nieuwe talenten van dit moment. Bij deze voorstelling komen Eva-Nicole Leroux, Stan Griffioen en Anan Alkadamani.

Eva-Nicole Leroux

Eva-Nicole Leroux, een Goudse singer-songwriter, neemt je mee in een wereld waarin niets is wat het lijkt. Met haar dromerige liedjes, waarin jazz- en fusion-invloeden subtiel samenkomen, weet ze een sfeer te creëren die zowel vertrouwd als verrassend aanvoelt. Achter de piano brengt ze haar muziek tot leven en voegt ze met haar stem moeiteloos alle puzzelstukjes samen tot boeiende popsongs. Eva-Nicole studeerde aan het Conservatorium van Utrecht en is onder andere te vinden op Instagram, YouTube en Spotify. Ze zal deze avond samen spelen met bassist Thom Goosens en drummer Ferdi Schaap.

Gryphem
Gryphem, komt uit Reeuwijk. Sinds kleins af aan is hij bezig met muziek maken en spelen. Ook is hij altijd al gefascineerd geweest door woorden en taal. Het schrijven van teksten geeft hem rust en ruimte, maar naast dat ook gewoon heel veel plezier. Hij houdt er van om mijn emoties over te brengen of juist grappige dubbelzinnige verhalen te vertellen.  Hij vertelt vanavond zijn verhaal en het pad dat hij bewandelt. Dat gaat hij doen aan de hand van een mooie en passende mix van spoken-word en muziek.

Anan Alkadmani
Anan Alkadmani is een autodidact en studeerde later aan Codarts (Conservatorium Rotterdam), waar hij viool en muziekcompositie studeerde. Als violist en componist speelt en schrijft Anan muziek die beïnvloed is door Maqam-muziek, klassieke muziek en jazz. Hij heeft opgetreden op vele gerenommeerde podia en verschillende muziekfestivals zoals Klassik Festival, Nacht van de Viool, Kamermuziek Utrecht, Le Guess who? en anderen. Daarnaast heeft hij muziek geschreven voor één theaterstuk en twee korte films, waarvan er één werd bekroond door het Nederlands Filmfonds. Momenteel studeert Anan zijn master aan de compositieafdeling van Codarts, waarbij hij zijn eigen geluid ontdekt en ontwikkelt. Aan de andere kant bereidt hij zich voor op een album met zijn project “Thyme Duo” voor viool en basklarinet, en bereidt hij zich voor op een wintertournee met zijn crossoverband “Zaatar”.

 

Gezellig Nagenieten arrangement - € 12,50 pp

  • Een gereserveerd tafeltje in een van de foyers
  • Een drankje naar keuze (uit het Hollands assortiment)

  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Perfecte Pauze arrangement - € 9,50 pp

Indien er geen pauze in de voorstelling zit, ontvang je dit arrangement na afloop. 

  • Een gereserveerd tafeltje in één van de foyers
  • Een plank met hartige hapjes zoals bittergarnituur, diverse nootjes en kaaskoekjes
Lees meer

Warm Welkom arrangement - € 12,50 pp

  • Koffie naar keuze of een potje thee met glaasje stroopwafellikeur met slagroom

  • Diverse zoete lekkernijen zoals boterkoek, brownies en petit fours
Bijboeken €12,50

Word Vriend

Met jouw steun kunnen we een gevarieerd programma voor iedereen blijven bieden. Als Vriend ben je bovendien nog dichter betrokken bij de schouwburg en geniet je van verschillende voordelen.

Word nu Vriend

Tips