do 15 dec 2022
20:00 uur

Grote Zaal
Cabaret

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

1e rang€ 25.00
2e rang€ 23.00
3e rang€ 15.50

Dolf Jansen

Flitsbezorgd (Oudejaars 2022)

We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen 10 minuten (!) bij ons thuis wordt gebracht, chips, barbequesaus, 2 bananen en ketamine voor het hele weekend.

Dolf Jansen gaat het weer eens helemaal anders doen, in zijn 34e oudejaarsvoorstelling, Flitsbezorgd. 

In 100 minuten (!) maakt hij een soort van chocola van een jaar dat begon tussen lockdown en VRIJHEID, en via oorlog in Europa en ander grensoverschrijdend gedrag uitkwam bij een slutty summer 2.0, en natuurlijk een volgend groot sportevenement op een plek waar je je dwangarbeiders nog niet naartoe zou sturen.  

Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poezie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken waar agressie en angst lang genoeg aan het woord zijn geweest.

Oke, omdat de voorstelling nou eenmaal Flitsbezorgd heet zal het tempo geregeld redelijk hoog liggen, maar u krijgt meer dan voldoende tijd voor schaterlach en andere geluiden.

Top avond gehad!!!

- Marye

Geweldige voorstelling waarin Dolf Jansen je aan het denken zet over wat jij kunt doen om deze wereld een betere te maken. Activistische comedy met heel veel humor.

- Wim

Het was grappig, serieus en treffend. Veel gelachen. Genoten

- E. Geerling-van Wijk

Was een avond voor zelfreflectie, items om over na te denken en natuurlijk grappen. Het was uiteraard geen enkel probleem dat de voorstelling wat uitliep. ;-)

- Richard

Geweldig programma! Activisme comedy. Top. Genoten

- W. Heskes

Een geweldige voorstelling; een van de beste van de meer dan 15 die wij hebben bijgewoond!

- Henk Dekker

Het was weer verhelderend, leerzaam, erg grappig, veel gelachen, we hebben genoten. Top Activisme Comedy!!!

- Marjan

Geweldig optreden van Dolf. Hij zette mij weer aam het denken. Daar is hij een meester in. Op dit monent voir mij veruit de beste Nederlandse cabaretier. Naast serieuze ‘doordenkers’ ook humor.

- Herman Wilkens

Een hele gezellige avond gehad. Af en toe slecht te verstaan omdat hij zo snel praat.

- Marianne

Geweldig show, vooral de interactie met het publiek.

- Emmy Molhoek-Halkema

Voor het allereerst Frontrow bij Dolf.Heb alles goed kunnen volgen en gelachen vooral!

- Robin

In het verleden was Dolf Jansen één van de vaste avonden in ons bezoek aan de Schouwburg. Na zeker 6 jaar niet meer geweest te zijn, toch weer een keer in ons programma opgenomen. Geen moment spijt van. Weer ouderwets gezellig en goed. Heerlijk gelachen. Dank daarvoor.

- Henk Hogendoorn

U kunt hier uw reactie plaatsen