vr 11 dec 2020
20:00 uur

Meerdere zalen
Eigen productie

Verwachte eindtijd: 22:00 uur

€ 19.50

3x30 in concert

Artvark, Niki Jacobs, De Ideale Maten

Waarom één voorstelling kiezen, als je er ook 3 op een avond kan zien? In 3x30 in Concert zie je drie te gekke optredens van 30 minuten met 3 totaal verschillende artiesten. Zeker weten dat je een nieuw pareltje ontdekt! Deze week betreden Artvark, Niki Jacobs en De Ideale Maten het podium. 

Artvark
Artvark, een saxofoonkwartet waar het stof vanaf geklopt is. Weg met de stoeltjes! Weg met de lessenaars! Artvark beweegt! Artvark meandert door muzikale tradities en beweegt zich over het podium volgens een geïmproviseerde choreografie. Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Artvark ontroert, stinkt, gromt en suist.

Rolf Delfos (alt sax), Bart Wirtz (alt sax), Mete Erker (tenor sax) en Peter Broekhuizen (bariton sax) mengen hun verschillende achtergronden tot een eensgezind, creatief en origineel geluid: de sound van Artvark!

Niki Jacobs zingt Theodorakis' Mauthausen Cyclus.
Nederland leeft al meer dan 75 jaar in vrede en vrijheid en ter ere daarvan zingt Niki Jacobs Mikis Theodorakis' Mauthausen Cyclus. Niki Jacobs zingt al meer dan twintig jaar in het Jiddisch voor groot publiek over de hele wereld. Zij wordt internationaal gezien als een van de beste vertolkers van het Europese Jiddische lied. Haar missie begon meer dan twintig jaar geleden vanuit de wens het Jiddisch weer te laten klinken in Nederland en vér daarbuiten. Speciaal voor de Goudse Schouwburg heeft Niki Jacobs haar favoriete songs geselecteerd en brengt op deze avond een ode aan het Jiddisje lied. Samen met Ro Krauss, altviool, Ruud Breuls, trompet en Peter van Os, accordeon, brengt zij een muzikale reis door de tijd. In een flits voorstelling die prikkelt, ontroert en inspireert.

De Ideale Maten
Trio De Ideale Maten – Martin Bakker, Jochem Kroon en Steef Vooren – is een Rotterdams trio dat barst van de ervaring. “Humorvolle teksten, gloedvolle samenzang, Rotterdams tot op het bot, strak in het pak. Doorleefd bezingen de De Ideale Maten de ongemakken van het (mannelijk) bestaan.”

Met een schat aan muzikale en theatrale ervaring (o.m. Groot Niet Te Vermijden, de Tunes) zijn de Ideale Maten de ‘ideale’ invulling van een (bedrijfs-) feest op ‘maat’. Als podium act of akoestisch mobiel brengen de Ideale Maten muzikaal theateramusement van formaat.

Je wordt ter plekke ingedeeld in de Grote Zaal, Kleine Zaal of Gouden Zaal en je kunt lekker blijven zitten, de artiesten wisselen van zaal.

Deze voorstelling is ook via livestream te volgen. 

De Goudse Schouwburg Borrelbox
In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Je bestelt bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden, en neemt deze mee naar het theater! 

Bestel de Goudse Schouwburg Borrelbox vanaf €9,75 per persoon via de website van Kruim.

U kunt hier uw reactie plaatsen