vr 27 nov 2020
20:00 uur

Meerdere zalen
Eigen productie

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:00 uur

€ 19.50

3x30 in concert

Margriet Sjoerdsma, Erwin Nyhoff, R&A Music

Waarom één voorstelling kiezen, als je er ook 3 op een avond kan zien? In 3x30 in Concert zie je drie te gekke optredens van 30 minuten met 3 totaal verschillende artiesten. Zeker weten dat je een nieuw pareltje ontdekt! Deze vrijdag kun je genieten van Margriet Sjoerdsma, Erwin Nyhoff en R&A Music.

Margriet Sjoerdsma
Zangeres Margriet Sjoerdsma staat bekend om haar fluwelen stemgeluid. Ze won daarmee in 2019 de Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret. De afgelopen jaren veroverde Margriet Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Ze speelde met dit project in uitverkochte zalen, op het North Sea Jazz Festival en in een afgeladen Concertgebouw. Via haar recente project Odelion keerde Margriet terug naar haar eerste liefde: eigen liedjes maken.  
 
Erwin Nyhoff
Erwin Nyhoff startte zijn carrière begin jaren 90 als frontman van The Prodigal Sons, stond in het voorprogramma van o.a. Pearl Jam en Alanis Morissette en op festivals als Pinkpop en Lowlands. Halverwege de jaren 90 gaat hij verder als soloartiest. Naamsbekendheid bij het grote publiek krijgt hij door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij met zijn cover van Bruce Springsteens ‘The River’ alle stoelen laat draaien. Hij brengt het tot de finale. Sindsdien tourt hij solo of met band langs de podia en festivals. In 2019 stond hij nog in een uitverkochte grote zaal met het tributeconcert:’Bruce Springsteens – Born in the USA’. Vorige week was hij nog te gast bij M, samen met Her Majesty. Nu solo-akoestisch terug in Gouda gewapend met zijn gitaar en fantastische stem. www.erwinnyhoff.nl

R&A Music
R&A music is een duo dat bestaat uit Annemarie Bergstra (zang) en Reijco Roseboom (piano). Zij leerden elkaar kennen op een bruiloft waar Annemarie zou zingen en plots een pianist nodig was. Sindsdien spelen ze al een aantal jaren in diverse settings covers van Frank Sinatra tot Adele en van Claudia de Breij tot Ramses Shaffy. Alles in een eigen jasje. Muziek die binnenkomt en waarvan je lekker achterover leunt... www.ramusic.nl

Je wordt ter plekke ingedeeld in de Grote Zaal, Kleine Zaal of Gouden Zaal en je kunt lekker blijven zitten, de artiesten wisselen van zaal.

Deze voorstelling is ook via livestream te volgen.

De Goudse Schouwburg Borrelbox
In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Je bestelt bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden, en neemt deze mee naar het theater! 

Bestel de Goudse Schouwburg Borrelbox voor €9,75 via de website van Kruim.

U kunt hier uw reactie plaatsen