do 16 jul 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Cabaret
stand-up comedy

Pauze: Nee

€ 13.50

Comedy Café

Summer Edition

Een ongedwongen avond met een drankje en een hapje binnen handbereik, muziek, vrienden én goede comedians van eigen- of Vlaamse bodem. Het perfecte theateruitje!

Er staan een MC en vlijmscherpe ervaren grappenmakers klaar in een tot Comedy Café omgetoverde Kleine zaal. Wie? Dat blijft een verrassing, maar ze zijn gegarandeerd inventief, vreemd, soms zelfs met een muzikale twist en altijd hilarisch.

De voorstelling kan alleen doorgaan bij een bepaald aantal deelnemers. Dus trommel iedereen op om mee te doen!

Drankje niet inbegrepen.

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen