do 6 feb 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Show
muzikaal

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:10 uur

1e rang€ 27.50
2e rang€ 25.50
3e rang€ 15.25

Het Groot Niet Te Vermijden

The Last Waltz

Met deze 16e show neemt Het Groot Niet Te Vermijden afscheid. 'The Last Waltz' wordt een overvol programma met alle muzikale vondsten die u nog móet zien. Die u niet mag missen en die Het Groot nog eenmaal met u wil delen. Krijgen ze al deze creatieve invallen in die ene laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat! Zoals het al die jaren is gelukt. Dit is uw laatste kans om Het Groot in volle glorie in De Goudse Schouwburg te bewonderen!

www.hetgrootniettevermijden.nl

Wat een heerlijk avondje uit. Wilde al vaker naar het 'Groot niet te vermijden', maar het kwam er nooit van. En dan nu naar hun afscheidsconcert. Wat is het jammer dat ze stoppen. We hebben genoten van hun diverse muziekstijlen, hun vaardigheid op hun instrumenten. De grapjes etc. Top!

- A. van Velzen

Ik moet zeggen dat we Louis Kockelman erg misten maar eerlijk is eerlijk toch een bijzonder geslaagde voorstelling. Een waardig afscheid!

- Nelleke Huismans

In een woord super avond gehad bedankt Het Groot Niet Te Vermijden voor al die mooie voorstellingen nog maals bedankt. Het gaat jullie goed.

- J.C.Paap

Fantastische avond gehad, dit was de eerste keer dat wij Het Groot .. hebben gezien, helaas was dit ook hun laatste optreden dit jaar. Wij hebben genoten van de voorstelling.

- J.Luking

Het was weer geweldig, wat hebben we genoten en gelachen!

- Monique la Grand

Geweldig. Wat een creativiteit en muzikaliteit. Jammer dat ze stoppen. Deze laatste show mag je echt niet missen.

- Ineke den Boer

Het was (weer) geweldig. Het lijkt elke keer weer nog leuker te worden. Waarom stoppen jullie er eigenlijk mee ? Met zo'n succes. Heb genoten.

- L.H. De la Haye

Laatste voorstelling gezien. Met enige weemoed na al die jaren prachtige voorstellingen. Mannen het ga jullie goed. Zeker er is leven na het \groot.

- Jandel

We hebben een super mooie en geweldige avond gehad. Het was groots. Heel veel gelachen. Wat jammer dat dit de laatste show was. We hebben ze meer male gezien.

- Tonny Moerings

Alle 16 shows gezien. Helaas aan alle goede dingen komt vaak een einde. Weer genoten van de muziek en creatieve grappen. Leuke avond gehad. Hoor toch liever muziek dan kijken naar een toneelstukje..

- Kees Rietvelt

ondanks gemis Louis, wederom een fantastische avond, humor en muzikale top-artiesten. Gaan ze echt stoppen???? Zou zo jammer zijn.

- Harry Spruijt

Wat weer een geweldige show ! Genoten hebben we weer vreselijk jammer dat ze stoppen zo n muzikaal stel!! Toppers ! En ja .. jammer dat Louis kockelman er niet was om hem ook nog te bedanken , wel goed gedaan met die video erbij ! Wat zal ik deze voorstellingen missen

- Marion baptist

Subliem! Genoten van de eerste tot de laatste minuut. Wat een geweldige voorstelling. Jammer dat het hun laatste is.

- Elly en Jan Schouten

Wat hebben we gisterenavond genoten van de voorstelling, veel van jullie voorstellingen gezien ook deze was weer top

- Wilma Rooze

Het was wederom fantastisch, wat hebben we genoten. Heel jammer dat dit de laatste is. Het gaat jullie goed!,

- Riet van Zuijlen

Geweldig bedankt voor alle prachtige voorstellingen! Deze laatste show was ook weer geweldig! Op zo’n manier afscheid nemen is weinig mensen gegeven,

- Lenny Roelofs

Wederom heel erg genoten van de muzikaliteit, creativiteit en humor van Het Groot Niet Te Vermijden. Helaas de laatste tour. In de afgelopen 35 jaar hebben we vrijwel alle shows gezien. Het zal wel even wennen worden een ' leven' zonder HGNTV! Voor degenen die het nog niet hebben gezien: Laat deze Last Waltz niet lopen!!! We wensen de leden en oud-leden heel veel goeds en nogmaals dank jullie wel voor al die jaren!!!

- Marjo van Lun

Wat een leuke show, uiteraard jammer dat Louis Kokkelman er niet meer bij zit als aanjager maar blijft desalniettemin een topshow. De dansende stelletjes wat samen met de poppenkast het leukste.

- Edwin van Velzen

Toch met gemengde gevoelens naar deze afscheidsvoorstelling. . Van tussen de ""schuifdeuren "" tot en met deze laatste show gevolgd.. Dus 35 jaar en dank alle (ex)leden van HGNTV . Het was een groot succes en begrijp ook het motief van stoppen. Deze laatste show reken ik tot een van hun beste shows.. Zeer origineel was er in deze laatste show een dank aan de ex-leden als Bert, Louis en Anton ingebouwd. Nu waaiert deze groep uiteen in kleine formaties die op kleine schaal ( feesten

- Jan Tops

Met gemengde gevoelens afscheid van HGNTV genomen. . 35 jaar vanaf de schuifdeuren tot heden, het afscheid mogen en kunnen volgen. . Dank voor alle ( ex) leden van HGNTV. Ook deze show was weer tot en beschouw deze ook als een van de beste Shows. Muzikaal subliem, origineel, en met fraaie humor. We gaan ze missen. ZE hebben in alle jaren veel applaus uit veel volle zalen mogen ontvangen. Nu waaiieren ze uiteen en gaan ze nu voor feesten en partijen. Het gaat jullie goed!. Met veel dank voor all

- Jan Tops

We hebben genoten. Heerlijke muziek! Wat een creativiteit, veelzijdigheid en professionaliteit.

- Pauline

Geweldig leuke avond gehad. Veel gelachen en wat een veelzijdige muzikaliteit hebben deze mannen. Jammer dat ze stoppen..........

- Marry van Vliet

Wat een muziekkunstenaars! Vo; humor van klassiek tot hardrock., alles kwam voorbij met de nodige humor.

- Rob Koren

Dit was voor mij de 3e en spijtig genoeg nu ook de allerlaatste show van deze groep rasartiesten. Je zit continu op het puntje van je stoel, omdat je in rap tempo verrast wordt met optredens, die je laten lachen!

- Yvonne Lubbersen

Even teruggezocht. In 1999 Stairway to the Stars ons eerste bezoek en direct verkocht aan jullie. En dan nu de elfde keer. Fantastisch. Wat een heerlijke fantasie en wat een prachtige muziekuitvoering. Geweldige artiesten. Unieke vondsten. Wat moeten we nu kiezen om in jullie sfeer te blijven?

- Peter Vos

U kunt hier uw reactie plaatsen