za 1 mei 2021
20:00 uur

Grote Zaal
Cabaret

1e rang€ 25.00
2e rang€ 23.00
3e rang€ 14.00

Yentl en de Boer

Lacrimosa

Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. En je kunt geen kind krijgen zonder je voorstelling meteen een jaar te moeten uitstellen. Lacrimosa, het betekent zoiets als diepbedroefd. Of tot tranen geroerd. In onze zoektocht naar een allesomvattend, meeslepend leven worden we elke keer weer met ons gezicht in een emmer modder geduwd. 

De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Het cabaretduo wordt geprezen om hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. De afgelopen seizoenen kregen ze louter lovende recensies Yentl en de Boer in Concert en Magie en ontvingen ze de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs.

Verplaatsing uit seizoen 2019-2020

U kunt hier uw reactie plaatsen