wo 15 apr 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Muziektheater
drama

1e rang€ 25.00
2e rang€ 23.00
3e rang€ 14.00

Vietnam

Als er niets meer rest dan vluchten...

Tien jaar nadat de Amerikanen wegtrokken uit Vietnam besloot de vader van Minh Vu een boot te bouwen en te vluchten met zijn vrouw en hun negen kinderen. Dagenlang, zonder al te veel water en met veel te weinig voedsel, dobberden ze op zee totdat een Nederlands koopvaardijschip ze in het vizier kreeg. Een schip dat als uitdrukkelijke opdracht had om géén bootvluchtelingen mee te nemen...

‘Vietnam’ is een theatrale en muzikale bewerking van het boek Vietnam Uitgevlucht, dat theatermaker Minh Vu schreef over zijn eigen geschiedenis. Een reconstructie van een ijzingwekkende en toch ook hoopgevende geschiedenis, over de zware tocht van vluchtelingen naar de vrijheid. Een verhaal, niet alleen over de geschiedenis, maar vooral ook over vandaag.

In regie van Dick van den Heuvel ziet u David van den Tempel, Robin van den Heuvel, Anne Fleur du Pré, Charlotte Ha en anderen.

Regie en script Dick van den Heuvel
Muziek Mark Kuypers
Boek Minh Vu 
Cast David van den Tempel, Robin van den Heuvel, Anne Fleur du Pré, Charlotte Ha e.a.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen