vr 20 mrt 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Toneel
tragikomedie

1e rang€ 30.00
2e rang€ 28.00
3e rang€ 16.50

Cocktails

Vijf vrienden genieten van een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand. Plots neemt hun leven een ingrijpende wending, die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun geslaagde levens in een geheel ander licht te staan. Een tragikomedie over kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit, van de makers van ‘Wijn’. In regie van Victor van Swaay ziet u Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder.

Tekst Philip Walkate
Regie Victor van Swaay
Spel Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 INLEIDING Cocktails

Deze inleiding wordt verzorgd door Vincent Croiset - één van de acteurs in Cocktails - en gaat in op de ontstaansgeschiedenis van Cocktails; wat inspireerde schrijver Philip Walkate? En welke thema’s staan centraal in het stuk? Daarnaast komen de visie van de regisseur en het verloop van het repetitieproces aan bod.