wo 21 feb 2024
13:30 uur

Grote Zaal
Familievoorstelling

Pauze: Nee

1e rang€ 29.50
2e rang€ 27.50
3e rang€ 17.75

Disney’s Winnie de Poeh (4+)

Morssinkhof Terra Theaterproducties / Theater Terra

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh… en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musicalbewerking.

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney.

Na het succes van Disney Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties deze nieuwe familiemusical nu voor het eerst naar Nederland, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken!

Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en oh, Teigetje ook!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Iedereen heeft een ticket nodig, ook kinderen die op schoot (kunnen) zitten.

U kunt hier uw reactie plaatsen