do 15 sep 2022
19:30 uur

Grote Zaal
Eigen productie

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 20:30 uur

1e rang€ 12.50
1e rang€ 12.50
1e rang€ 12.50
1e rang€ 12.50

Finalevoorstelling Gouda750

The Ashton Company

Speciaal gemaakt voor de Finale Gouda750! Een unieke, spectaculaire theatershow. Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch.
 

Friso van Vemde, bekend van The Ashton Brothers laat je van je stoel blazen met deze spectaculaire theatershow. 
In opdracht van de Goudse Schouwburg ging hij aan de slag met The Ashton Company voor een unieke show, speciaal voor de Finale van Gouda750.
In deze show komen artiesten uit verschillende disciplines langs. Zo zie je onder andere:

Captain Frodo
Deze unieke showman brengt een even hysterisch grappige als verrassend ontroerende show. Onmogelijk uit te leggen, je moet het zien om het te geloven.

Noah Chorney
Noah beheerst de 2000 jaar oude Chinese kunst van verticaal paalklimmen, hij beklimt een 5 meter hoge mast en neemt poses aan die de wetten van de zwaartekracht lijken te tarten.

Niek & Guy
Niek Takens & Guyllaume Wibowo kennen elkaar al van jongs af aan. Ze werden gecoacht door voormalig wereldkampioen goochelaar Ger Copper. Een sterk en komisch duo op het vlak van magie, kleinkunst en muziek. Perfect op elkaar ingespeeld, twee tegenpolen die elkaar versterken.​


Over The Ashton Brothers
The Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de brothers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

Drankje niet inbegrepen

U kunt hier uw reactie plaatsen