za 22 feb 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Show
muzikaal

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:40 uur

1e rang€ 31.50
2e rang€ 29.50
3e rang€ 17.25

The Magic of Jeans

Heartbeat

Voel het ritme van dit theaterconcert met de hits van toen en nu; je kunt niet stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur. The Magic of Jeans is een feest voor jong & oud. Hele generaties groeiden er mee op en is het niet geweldig dat de fans van het eerste uur nu hun kinderen en zelfs kleinkinderen meenemen? Feel the rhythm of your heart, feel the ‘Heartbeat’ of The Magic of Jeans!

www.themagicofjeans.nl

Wat een geweldige show...we hebben genoten. Deze cast was geweldig... Tot volgend jaar

- Ria Van den heuvel

Geweldige show! Alleen stond het geluid erg hard!

- Truus Klein

Show was weer goed. Jammer dat er geen infoboekjes waren met wie er meedoen en wat ze in het dagelijkse leven doen buiten de show.

- Liza van Leeuwen Hageman

Het was een geweldige show, wat een variatie wat een enthousiasme!Fantastisch!!!We hebben groeten, mijn man en ik!

- Marian Ligthart

Muziek wel te hard

- P.v.d.Ben

Het was een erg leuke en goede voorstelling van Jeans - Heartbeat die wij gisteravond hebben gezien in de Goudse Schouwburg. Wij gaan elk jaar naar Jeans en het ene jaar is de show beter dan het andere. Dit jaar was er een compleet nieuwe cast en die stelde absoluut niet teleur. Er werd ijzersterk gezongen door de hele cast individueel en ook de samenzang was erg goed. Ook waren een aantal bekende nummers in een heel ander jasjes gestoken. Zo was er bijvoorbeeld een erg mooie slow-version van he

- Jan de Bruin

Wat een leuk optreden zeg Fantastische Zangers en zangeressen en dan de band niet te vergeten. Wij gaan ieder jaar naar jeans. Het was fantastische vooral om dat er veel verschillende nummers gezongen werden.

- A. Bitter En PHJ vd Schee

Wat een feest op de banken en dan nog disco prima

- Ton de Witte

leuker als vorig jaar we hebben genoten. Maar het is nog niet zo als jaren gelden toen was het fantastisch .we missen ook het boekje waar alles instond

- boere

HET WAS WEER BEEN SUPER LEUKE SHOW , ALLEEN JAMMER DAT ER GEEN CD VAN TE KOOP WAS WE HOPEN JULLIE VOLGEND JAAR WEER TE ZIEN IN DE SCHOUWBURG

- Gert-jan Van Werkhooven

De voorstelling was goed verzorgd en kwalitatief duidelijk beter dan een paar jaar geleden. Wij waren dan ook gestopt met kaarten kopen. Ik denk dat wij volgend jaar opnieuw de voorstelling bezoeken. Felle lichtflitsen naar de minder prettig.

- Kemper

Leuke voorstelling, nieuwe cast. Mannen vocaal veel sterker dan de vrouwen.

- nanda verburg

Erg slechte zang, vooral van de dames. Niveau is in de afgelopen jaren heel erg naar beneden gegaan, dus voor ons was dit de laatste keer Jeans.

- Patty Paling

Voor de pauze een goede voorstelling met een gevarieerd repertoire, na de pauze was er veel muziek van hetzelfde genre, wellicht gebaseerd op de aanwezige zangeressen, maar veel minder gevarieerd. Al met al wel een leuke avond gehad.

- Jan - Han

U kunt hier uw reactie plaatsen