vr 14 feb 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Muziek

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:15 uur

1e rang€ 48.00
2e rang€ 46.00
3e rang€ 25.50

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

De Vreemde Kostgangers doen het weer!

Dit programma bestaat uit nummers van de twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrières en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes komen. George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer!

TRY-OUT

Geweldig optreden,lekker gitaar geluid door deze senioren. Leuk om ze nog eens te zien optreden.

- Frank

Het was weer fantastisch, voor ons de 3de keer en het wordt alleen maar geweldiger, jammer dat ze er mee gaan stoppen het was een zeer goede try-out, en wat leuk de jonge toetsenist en drummer, ze zijn ook echt heel erg goed.

- Astrid

Wij vonden het geluid niet goed.Muziek te hard waardoor de tektsen niet te verstaan waren.Heel erg jammer.

- H Lingeman Langstraat

Wat een geweldige show.. Dat drie zulke verschillende personen zo goed bij elkaar passen. We hebben genoten. Het was een zeer geslaagde avond.

- Wil van Rijswijk

Geweldig!

- Jeanette Boelhouwers

De muziek was fantastisch , het was alleen jammer dat we weinig konden verstaan wat ze zongen.

- M. De Jong

Erg mooi optreden, mooie nieuwe en oude muziek door fantastische muzikanten

- Hemk Beekhuizen

GEWELDIG

- A.Knuistingh Neven

Warm, energiek, vol emoties en nostalgie. Perfect uitgevoerde prachtmuziek door dit vijftal Vreemde Kostgangers

- Piet de Rooij

Mooie beleving, genoten van het vakmanschap en respect voor de mannen. Het was helaas geluidstechnisch minder. Zo veel geluid hebben deze vakmensen helemaal niet nodig. Minder versterking, minder bas en minder drums hadden het vocale en akoustiche naar een nog hoger plan getild.

- Hans van Veen

Onze visie : Boudewijn de Groot van vroeger is niet meer van vroeger , maar van deze tijd !. Wij zijn ook van vroeger. en toen hielden we ook al niet van "disco".! Dus dit constaterende in de pauze , zijn we naar huis gegaan...

- jan bulk

Het was een prachtige avond met vijf topmuzikanten. Ook de ontvangst en de vriendelijkheid van het personeel geven het gevoel welkom te zijn. Door ook de prijs van het pauzedrankje in de ticketprijs in te rekenen hoef ook niet lang te wachten bij de bar. Wij voelden ons gastvrij onthaald. Chapeau!

- T.C. Mechielsen

Jammer dat het geluid extreem hard stond, op het eerste balkon was de tekst daardoor bijna niet te verstaan.

- Kres

Een fantastische avond met uiteraard 3 topmuzikanten/zangers. De toetsenist en drummer waren goed, maar hadden wel wat minder gemogen. De teksten waren vaak niet te verstaan en met name bij de intro van Hennie Vrienten over de musea e.d. was de toetsenist zo hard dat het niet allemaal te volgen was, erg jammer. maar opbouwende kritiek hoor. Verder een topavond.

- Annie Kool

Hoe ouder hoe beter, heb genoten van alle drie de toppers hun stemmen zijn nog beter als enkel jaren terug . Wat ik jammer vind dat Boudewijn er mee stopt met alles, ik had graag zijn top nummers nog willen horen, maar hij baalt zelf van land van maas en Waal. , Ik hoop boudewijn dat je terug komt op je besluit.

- D.ick Verwoerd

Geweldige show. Mooie nummers en een goed tempo.

- Annelike en Martin de Wilde

Geweldige avond gehad . Jammer dat het geluid de tekst van de zangers overtrof ,

- Koos

fijne avond gehad geen spijt van gehad …… Sommige teksten kon ik niet verstaan (maar ben grotendeels doof) mijn partner had er geen problemen mee ….. .verder genoten van de muziek

- de jong

Het optreden was fantastisch, van alle drie , nee: alle vijf! De afwisseling en de kwaliteit van de nummers was verrassend goed en. De weemoed van het afscheid van onze jeugdheld Boudewijn was ontroerend. Eigenlijk willen we het nog een keer meemaken. Als commentaar sluiten we ons aan bij anderen: De balans tussen stemmen en muziek was niet goed wat de de verstaanbaarheid schaadde, Dat kan beter . Tenslotte een compliment aan de Goudse Schouwburg: jullie relaxte gastvrijheid is onovertroffen!

- Wilco en Wil

Wat fijn dit optreden van deze ervaren muzikanten, heb genoten. Ook de vakkundige begeleiding van de jonge mannen toetsenist en drummer heel goed. Ik vond het een geweldige avond, Leuk de liedjes waarin we mee zongen, Hoewel ik niet alle teksten ken, maar dat maakt het plezier niet minder. Hartelijk dank Boudewijn, Henny en George "Vreemde Kostgangers"

- F.C. van Helden

Het was weer een heerlijke avond om drie van zulke grootheden op het podium te zien staan. We hebben alle tours van de Vreemde Kostgangers gezien. Het was lekker om de oude nummers en het nieuwe werk te zien. Er wordt alleen een tijdwerk afgesloten met het afscheid van Boudewijn we hebben veel optredens van hem gezien.. Maar wat al eerder is geschreven het geluid was niet optimaal vooral de teksten van George waren niet altijd goed te verstaan. Maar verder het was een geweldige avond met heerlij

- Ekke

Goede muzikanten, genoten van het gitaarspel, geluid was niet best, ze waren slecht te verstaan, 2e helft na de pauze iets beter. Jammer had een iets betere voorstelling voorgesteld qua techniek van deze ervaren heren.

- Monique van Arkel

We hebben weer genoten! Jammer dat het de laatste keer is. Wij zaten in de zaal en vinden ook dat de muziek te hard stond waardoor de teksten niet goed waren te verstaan.

- Gabi

Sluit me aan bij vorige reacties omtrent het niet goed verstaan van de teksten omdat de muziek het overstemde. Vond Boudewijn een beetje op de ‘achtergrond’, waren dus blij met de toegift. Jammer dat ze ermee stoppen!

- M kok

Geweldig optreden van de helden van de popmuziek, prachtige teksten humorvol gebracht door Henny, Boudewijn en George. Jammer dat Boudewijn na deze tour zijn publieke optredens wil minimaliseren en dit project Vreemde Kostgangers ten einde komt. Hopelijk nog een laatste cd Live in Carré. Heren bedankt.

- Hugo

Zonder meer alle drie topmusici. Toch kwam deze combi niet uit de verf. Mede omdat er totaal niet op de doelgroep werd afgestemd. Voornamelijk op nostalgie beluste senioren die ook en vooral oude hits wilde horen. Ikzelf ben er maar één tegengekomen bij het slooptreden. Dan het geluid. Veel te hard. Meer voor een zaal vol krijsende tieners. Over de in mijn optiek mislukte samenwerking van de grote drie het volgende. Je kunt nu eenmaal niet met goed fatsoen een oude rocker naast een troubadour-

- Piet Snel

Genoten van een schitterend optreden. De 2 jonkies deden niet onder van de 3 oude rotten in het vak. Wat er meer werd benoemd, was inderdaad, dat de tekst soms door de muziek werd onder gesneeuwd. Maar buiten dat hebben we een geweldige avond gehad. Ook voor het personeel een pluim.

- Wim en Gerdi

De show was weer zeer goed. Jammer dat de muziek zo hard was dat je van diverse liedjes de tekst niet goed kon verstaan. De drie mannen met hun gitaar en een drummer op de achtergrond was volgens mij al voldoende geweest.

- Frits Korevaar

Het was genieten., helaas zeker voor de pauze was de tekst van de liedjes slecht te verstaan. De muziek was te hard .Beetje jammer... Na de pauze was het beter te verstaan. Na de pauze ging dat al veel beter.

- egb.evers@zoggo.nl

We hebben een geweldige avond gehad. Jammer dat ze er mee stoppen, maar ik snap het wel. We zijn bij alle 3 de optredens geweest.,heerlijk. Ik wens de heren nog een lang, gelukkig, gezond leven. En de jongens achter de 3 heren nog een succes volle toekomst. Perfecte muzikant top. Groetjes Petra

- Petra

Wij hebben genoten! Ondanks dat de teksten inderdaad niet altijd goed te verstaan waren. Vandaag (zaterdag) nagenieten via Spotyfy.

- Coby Folkerts

Heel goed, Na de pauze kon ik de tekst beter verstaan, De gitaren werden zachter. Jammer dat Boudewijn de Groot niet meer optreedt.

- Wilma

Te veel Doe Maar achtige sounds, Te weinig Boudewijn de Groot. Fantastische muziek met nietszeggende teksten. Stem Boudewijn de Groot nog steeds top, maar kreeg te weinig podium. Gehele voorstelling zeer lauwe reacties vanuit de zaal, op een nummer van Boudewijn de Groot na. Jammer dat Boudewijn de groot geen Solo concerten meer gaat doen met een combi van oude en nieuwe nummers.

- Mar

Die mannen maken heerlijke muziek! Ik ben de vorige keer ook geweest en ik vond deze iets rustiger, leuke afwisseling qua liedjes. De verstaanbaarheid was een dingetje, maar dit was een try-out dus hopelijk wordt dat opgelost.

- Elin

Twee avonden GENOTEN van drie muzikale iconen die hun sporen allang hebben verdiend !! Het is zó gaaf om de chemie tussen deze drie te ervaren door prachtige songs/teksten.. Jammer dat het geluid te hard was ( ben zelf slechthorend ) waardoor vooral de “praatjes†tussendoor slecht te verstaan waren.

- Marijke Quist

De show was (vast wel) goed. Het geluid was abominabel slecht. Veel te hard en zang werd overstemd door de muziek, waardoor de teksten vrijwel niet te verstaan waren.

- S. Spannenburg

Geweldig optreden met leuke afwisselende nummers. Goeie combinatie van jongere met wat oudere muziekkanten. :) Zondagmiddag in de Roxy startte niet helemaal zuiver, anders waren het 5 sterren.

- Bart & Marjolein

De eerste helft viel ons tegen. Wij zijn vooral fan van Boudewijn de Groot. Na de pauze werd meer rekening gehouden met ons slag mensen. Het was best aardig.

- Lidy Van Lankeren

U kunt hier uw reactie plaatsen