wo 5 feb 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Toneel
mime

Pauze: Nee

1e rang€ 26.50
2e rang€ 24.50
3e rang€ 14.75

Lebensraum

Jakop Ahlbom Company

Twee mannen leven samen in een kleine kamer. Ingenieus hebben zij hun ruimtegebrek opgelost. Alles is multifunctioneel: het bed is tevens een piano en de boekenkast doet ook dienst als ijskast. Om het gebrek aan vrouwelijke zorg te compenseren, creëren ze een mechanische werkster. Al snel blijkt dat deze dame meer plannen heeft dan alleen maar vreedzaam poetsen. Een pop met een eigen wil die zich niet laat commanderen. Het wordt druk in het eenkamerappartement. Die laatste uitvinding lijkt hun ondergang te worden…

Voor 'Lebensraum' liet Ahlbom zich inspireren door het werk van Buster Keaton uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Keaton was met zijn stomme films een pionier op het gebied van de slapstick en de fysieke komedie. Ten tijde van Keaton werd de stomme film live van pianomuziek voorzien. 'Lebensraum' wordt live begeleid door de band Alamo Race Track.

Annulering Le Bal
Oorspronkelijk stond de voorstelling 'Le Bal' op deze datum geprogrammeerd. Deze tour is door Jakop Ahlbom Company terug getrokken, maar in plaats hiervan wordt de grandioze klassieker 'Lebensraum' nog één keer vertoond!

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

U kunt hier uw reactie plaatsen