di 4 feb 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Toneel
thrillerkomedie

Pauze: Nee

1e rang€ 30.00
2e rang€ 28.00
3e rang€ 16.50

Enkele reis

Bram van der Vlugt e.a.

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie. Ze willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen en schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens. Zodra hij arriveert, ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk hield. In deze thrillerkomedie, geschreven door Lex Passchier, staan theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort samen op het toneel. Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives!

Tekst Lex Passchier
Regie Bruun Kuijt
Met Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort en Florence Vos Weeda

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 INLEIDING Enkele Reis

Een theaterwetenschapper, acteur, regisseur of dramaturg gaat dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking en regie. Ook zal kort op de inhoud van het stuk worden ingegaan, uiteraard zonder hierbij te veel weg te geven.