vr 31 jan 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Opera

Pauze: Ja

1e rang€ 49.00
2e rang€ 47.00
3e rang€ 26.00

Nabucco

Charkov City Opera

‘Nabucco’ is een epische opera over macht, vrijheid en liefde. Het had niet veel gescheeld of Verdi had het nooit geschreven. Een eerdere opera faalde en hij had gezworen nooit meer te componeren. Echter, de directeur van het beroemde La Scala in Milaan lokte hem met de opdracht van ‘Nabucco’. Het werd een doorslaand succes en het slavenkoorlied Va Pensiero is nog altijd een van de bekendste operamelodieën. Deze opera wordt muzikaal begeleid door het Philharmonie Orkest van Charkov.

Italiaans gezongen en Nederlandse boventiteling.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen

18:00 Theaterdiner Nabucco
Geniet van een complete avond uit door voorafgaand aan de voorstelling te dineren in De Goudse Schouwburg.
19:15 INLEIDING Nabucco

Gerard Legeland leeft voor opera: hij is een klassiek geschoold zanger met veel theaterervaring, dirigent van diverse koren en werkzaam als zangpedagoog en korencoach. Zingen, theater en zangeducatie staan centraal in zijn leven. Hij volgt het opera-leven in Nederland op de voet en vertelt u tijdens zijn inleidingen alles over de opera van die avond. Vanzelfsprekend met een vleugje humor en wie weet zingt hij zelf nog een stukje ter illustratie!