vr 17 jan 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Musical
feel good

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:35 uur

1e rang€ 52.50
2e rang€ 50.50
3e rang€ 27.75

Kinky Boots

De hilarische en ontroerende Broadwayhit

Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical, gebaseerd op de Britse film uit 2005, erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames, die eigenlijk geen dames zijn. Zij hebben tot aan de Milaan Fashion Week de tijd om alles af te krijgen. Zal het ze lukken?

Een met prijzen overladen feel-good Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf mogen en kunnen zijn, met muziek van wereldster Cyndi Lauper. U ziet Naidjim Severina (The Lion King), Vajèn van den Bosch (Grease/On Your Feet), Jonathan Demoor (Soldaat van Oranje) e.a. Een avond vol gegarandeerde positieve energie!

Wat een fantastische musical. Genoten! Boeit aan een stuk. Hillarisch. Een geweldig avondje uit!!

- Marrie Herens

De musical overtrof onze verwachtingen , we hebben erg genoten. Vooral Charlie en Lola acteerden grandioos , ook Lauren best wel maar helaas is het niet te verstaan wat ze zingt. Wel goede stem.

- Bob Mace-Hardyman

Allereerst was de muziek veel te hard, de gesproken tekst was moeilijk te volgen (ondanks mijn gehoorapp.), wat chaotisch, heel jammer. Het decor was goed. Het stel voor mij, had deze musical al in Londen gezien en vond hem daar beter.

- A. de Man

Geweldig

- Hoefnagel

Wat hebben wij een geweldige ,, feestavond ,, gehad . Zo ongelooflijk van jullie genoten . Wat een inzet van jullie allemaal. Heel erg bedankt , ik ga met mijn man zeker op jullie stemmen , hoop dat jullie winnen en dat we weer snel van jullie mogen genieten. Nogmaals BEDANKT voor heel de groep.

- Angeli Druijff

Was vergeten de sterren in te vullen , bij deze.

- Angeli Druijff

Mijn vrouw en ik vonden het een prachtige voorstelling. Vooral Lola stal de show. De zes dansers waren heel goed. De kledingkeuze geweldig. De boodschap van het verhaal: accepteer een mens zoals hij/zij is kwam goed over. Ook een compliment voor het decor. De spelers kwamen zonder uitzondering goed voor het voetlicht met humor, emotie en natuurlijk ook zang en ze konden ook meedoen met dansen. Kortom wij hebben ons prima vermaakt en wensen iedereen nog veel succes.

- Peter Vos

Een geweldige voorstelling! een lach en een traan

- Judith

Fantastische voorstelling. We hebben erg genoten. Een voorstelling met een boodschap.

- L.J.van de Burgt

Ik heb ontzettend genoten van de musical, goed geacteerd, goed gezongen, goed gedanst en een mooi passend decor,

- Tonny van Beijeren

geweldig genoten

- Sjaan

U kunt hier uw reactie plaatsen