wo 13 okt 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Muziek
Tribute

Pauze: Ja

1e rang€ 29.50
2e rang€ 27.50
3e rang€ 16.25

QUEEN The Music

‘QUEEN The Music’ is een show met de grootste hits van één van de grootste bands ooit! Veel nieuwe en verrassende uitvoeringen van songs uit het ijzersterke Queen-repertoire komen voorbij. De negenkoppige band met vier(!) topvocalisten, brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie. Met o.a. Timothy Drake, de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland, wordt dit een avond Queen zoals je nog niet eerder in het theater hebt beleefd!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

www.queenthemusic.nl

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

Goede voorstelling

- Hans

Wat een waardeloze voorstelling! De gitarist wist niet hoe hij Queen moest spelen, zonde! De meeste zangers waren absoluut niet goed gecast voor de stemmen die de muziek nodig heeft. De heren konden de hoge tonen niet halen en stoten de muziek uit hun strot. De dame op stokken deed wel wat maar kwam niet over in geluid. De beide andere dames hadden gelukkig een stem zodat zij nog iets van deze dramatische avond hebben weten te maken. Het licht was zo fel dat ik op het balkon laserogen had omdat

- Marietta Hermanides

HEEL GOED

- CARLA ANGENENT

De titel van de show zouden ze beter Queen the Musical kunnen noemen. Musical-geschoolde zangers en zangeressen vertolken Queen met een over-the-top musical stem waarbij alle eigenheid van de nummers verloren gaat en op een gegeven moment zelfs tot irritatie leidt. Zeer getalenteerde muzikanten kunnen dat helaas niet voorkomen. De uitvoering van Barcelona is daarentegen fantastisch uitgevoerd.

- Elsje van Dijk

Geluid was véééél te hard. Zo zonde van muziek en zang. Het was onverstaanbaar.

- josca esveldt

Het was zo geweldig. Genoten van het begin tot het einde weergaloos. Wat een gave band en top zangers. Mooi licht en show. Soms was het geluid niet perfect. En zoals altijd is het goed toeven in de Schouwburg. Hartelijk dank

- Jolanda en Marjolein

Goedemorgen, De show viel ons erg tegen. De zang was erg hard afgesteld ten op zichte van de muzikanten waardoor de zang erg schel werd.

- marga de Langen

Allemaal een mooie stem en een schitterend decor

- Nel Tollenaar

Een spetterende show. Prachtige nummers van ede formidabele band Queen. Uitstekende muzikanten.

- Jim van Leeuwen

FANTASTISCH

- Adrie Ansems

Wij waren met vier personen bij de voorstelling en zijn in de pauze naar huis gegaan. Misschien waren onze plaatsen debet aan het geheel, maar de zang was onverstaanbaar en wanneer de drummer zijn best deed hoorden wij geen gitaren en geen zangers. Voor ons dus geen leuke avond schouwburg, maar veel irritatie. Ook de belichting was hopeloos, hele rijen mensen van het tweede balkon schermden hun ogen af voor de scherpe schijnwerpers die recht in onze gezichten schenen. Voor mensen die een staarop

- Wil

Heerlijke avond gehad! Enthousiaste band. Werkte aanstekelijk om lekker mee te doen. Stemmen waren geweldig. Dapper om met krukken op het podium te staan maar wij ‘zagen’ ze niet meer na het eerste lied. Thanxxx

- Mariska

Geweldige show, beetje jammer van het geluid de 1e helft, maar goed opgelost na de pauze.

- Stam

Helaas hebben we maar kort van het concert kunnen genieten. Wij zaten op rolstoelplaats rij 7, stoel 2 en 4. Na een kwartier merkte ik dat het met mijn vrouw niet ging zoals je wilde. Om half negen zijn we vertrokken. Kennelijk ziek. Thuis gekomen m.b.v. de thuiszorg in bed geholpen. Jammer dat het zo moest lopen, maar misschien dat ze in de toekomst nog eens in Gouda optreden.

- A.B.T. Hazenberg

Matige voorstelling met pieken en dalen. Vooral de twee zangeressen schreewden met een hele schelle stem.

- ad van der Eijk

Eerste kwartier was rampzalig. Slecht afgeregeld geluid. Slagwerk overstemde bijna alles. We waren van plan in de pauze naar huis te gaan. Door diverse hoorbare oproepen vanaf het 2e balcon werd daarna de muziek beter afgestemd en kwam daardoor goed in balans en was zeker verteerbaar. Het lichtplan was zeker creatief, alleen de felle lichtflitsen richting publiek waren killing. Ik zat geregeld met dichtgeknepen ogen andere mensen om mij heen schermden hun ogen af. Twee zangeressen zongen regelma

- P. Vlietstra

Wij zaten op het balkon en helaas was het geluid niet goed. De lampen waren erg fel en soms was het geluid zo hard dat je niks meer kon horen. Dit was erg jammer. De band deed erg zijn best om er een leuke show van te maken. Wij zijn beter gewend!

- Scharleman

Matig voorstelling drums veel te hard gitaar haast niet te horen Queen onwaardig

- Rob

Het had beter een instrumentale avond kunnen zijn. Met uitzondering van de zangeres die Barcelona fraai zong waren de zangers en zangeressen niet in staat om het geluid van Queen te evenaren. Het was schel, hard en onverstaanbaar. Jammer want de muzikanten deden erg hun best om er nog iets van te maken. Had mij er meer van voorgesteld met zo'n affiche.

- Albert de Wit

Matige voorstelling vanwege m.n. de veel te felle belichting (2e balkon) waardoor onze ogen steeds moesten worden afgeschermd. Jammer, niet eerder meegemaakt.

- kromwijk

Wat een verschrikking. Alles aan deze show was fout. Een coverbandje dat geluid produceerde dat een beetje leek op wat de legendarische rockbank Queen ooit bracht. Slecht instrumentaal, vocaal, choreografisch. Bij de inzet van Barcelona was ik hoopvol, maar ook dat wisten ze te verkrachten. Zes zangers die hijgend op het podium huppelden. Geluid alsof er een doek om de microfoons was. Slecht!

- Oscar

Het was NIET GOED! Ik ben in de pauze naar huis gegaan. De muzikanten waren wel oké. De roodharige zangeres prima! Queen is Queen en legendarische band, daar kun je niet tegenop vechten. Want zo leek het: een gevecht. Alle mogelijke moeite doen om de muziek goed ten gehore te brengen en dat lukte niet. Sommige nummers waren zo onduidelijk dat ik echt niet wist om welke song het ging. En ik ken echt wel behoorlijk wat Queen-nummers. Zang was soms zelfs vals of niet verstaanbaar. De 'hoofdzanger'

- Caroline

Wat een fiasco! Alleen Barcelona werdt super vertolkt!

- Bianca

Een 2e reactie: Hoop echt dat de lichtflitsen NIET meer op deze manier de zaal in gaan. Heb nl nu inmiddels 2 dagen later nog last van mijn ogen!!!

- kromwijk

Helaas was het ook voor ons van mindere kwaliteit qua geluid en licht! Wij zaten op het 2e balkon en daardoor was het geluid niet optimaal en schenen de schijnwerpers tijdens de lichtshow volop in ons gezicht. Waarschijnlijk was de beleving in de zaal een stuk beter.

- Ger Koenen

het spijt me om te moeten melden maar ik vond het slecht. zoveel stemmen bij elkaar die geen eenheid vormde elkaar niet aanvulde. ik vond het rommelig. geluid was ronduit slecht.

- Joselien

Wij bezochten deze avond met 4 personen. Helaas zijn we in de pauze naar huis gegaan. Wat een teleurstellende avond. Het geluid was veel te hard. De zangers werden overstemd door de begeleiding. Wij zaten in de zaal, maar ook bij ons was de belichting oogverblindend.

- Joke

De show viel ons (echtgenoot en ik) erg tegen. Ten eerste het felle licht richting zaal, waardoor je veel miste en wat deed het pijn aan de ogen. Redelijk goede muzikanten, compliment voor de sologitarist. De zangstemmen waren er wel, maar alles veel te hard en schreeuwerig, zonde, mede doordat ook de muziek hard was werd er tegen elkaar op gezongen/gespeeld. Het nummer Barcelona bezorgde mij kippenveel, zo hoort het. Ook het momentje met John Vooys op de rand van het toneel met de gitarist was

- Annie

Wij zaten op het 2e balkon. Het geluid boven is gewoon slecht. De schijnwerpers waren niet goed afgesteld. Na de pauze zijn we op goed geluk beneden gaan zitten op plaatsen die vrij waren. Het geluid was hier een stuk beter. Je kwam hier goed in de muziek met als gevolg dat we zijn gaan dansen in het gangpad.

- Hanneke

U kunt hier uw reactie plaatsen