do 23 jan 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
Tribute

Pauze: Ja

€ 20.00

Flip Noorman zingt Leonard Cohen

Na het overlijden van Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het niet bij die ene keer te laten is hij gezwicht en brengt het programma nu ook in het theater. Bijgestaan door zijn band De Noormannen brengt hij zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: ‘Leve Flip Cohen’

www.flipnoorman.nl

Genoten van een heerlijke avond.

- Wilma van Zijtveld

Geweldig optreden....zo mooi!

- Hannie

het was een mooie voorstelling mooie muziek en erg goed gezongen een dikke 9 waard

- JAEKUIK

Fijne en gemoedelijke voorstelling met een fantastische zanger en dito band. Flip zijn vertaalde Leonard nummers waren geweldig.

- Jos van Vilsteren

Waanzinnig goed!

- Ellen

Vond het erg tegenvallen.

- Kees van Nes

Een prima concert.

- J.P.Kruit

Mooi optreden van Flip en zijn Noormannen. zowel de Engelstalige als in het Nederlands hertaalde nummers worden professioneel en soms met een knipoog uitgevoerd.

- Hugo

We hebben genoten. Bovenverwachting! Hij was even Lennard voor mij. Knap. En zeer muzikaal. Min punt was dat we bij het afscheid direct in een Andre Hazes sfeer terecht kwamen. Een afknapper. Snel weggegaan terwijl we eigenlijk nog wilden nagenieten met een drankje.

- Riekje

Ik heb genoten van het voorstelling maar helaas kon mijn vriendin niet mee om te genieten door een onverwachts gebeurtenis die middag. Hopelijk lukt het ons in de toekomst weer samen van jullie voorstelling te genieten. Succes met het verdere tournee.

- Trees van Vliet

We hebben enorm genoten van de geweldige gedrevenheid en passie van Flip en de band. Super goede performance en sfeer weet hij de creëren!!! Aanrader!!

- Jeanine den Toom

Was op zich een mooie "eigen" vertolking van de liedjes van Leonard Cohen. Omdat vele stukken naar Flip waren aangepast misten wij wel regelmatig het gevoel dat Leonard Cohen met zijn vertolking opriep. Wel leuke voorstelling, een zeventje waard wat ons betreft.

- Verstoep

ik heb genoten. Flip weet de muziek van Leonard eigen te maken zonder hem na te doen en zonder hem te kort te doen. Flip ga door met je vertalingen.

- Joselien Derks-Bronsdijk

fantastisch,, ook de vertaalde liederen en gedichten. Een heerlijk avondje

- F. Berghuijs

Topavond gehad! Mooie mix tussen Engelstalige en vertaalde liedjes. Mooi vertaald ook!

- Paul Verschoor

het was een geweldige avond Er goed de afwisseling van liedjes en gedichten,

- martin en annelike

Wat een fantastische avond! Prachtige stem en ontroerende gedichten .Bijzonder om ook Cohens songs in het Nederlands te horen. Had gedacht dat het me zou storen maar het tegendeel is waar. Voelde me weer als in mijn studententijd ( jong, onbezorgd en van iedere minuut genietend!) Heel hartelijk dank !

- Ineke Rijpstra

U kunt hier uw reactie plaatsen