za 15 feb 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
singer-songwriter

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:10 uur

€ 20.00

YORI

Riding On The Wind

Artiesten die in de muziekgeschiedenis onthouden worden, zijn degenen die net niet in een hokje passen. Yori Swart is zo’n artiest in de buitencategorie. Ongrijpbaar, in het bezit van de sleutel naar het hart. Ze is eerder dit seizoen te zien in de band van Ilse DeLange en staat bekend als het grootste muzikale poptalent van Nederland. De reden; haar ongelooflijke vocale kwaliteiten en haar faam als veelzijdig gitarist. Yori won in Nederland zo mogelijk alle prijzen die er te winnen zijn met haar muziek, bestaande uit zorgvuldig samengestelde kunstwerkjes.

Geprogrammeerd i.s.m. So What!

In de Goudse Schouwburg voel je je echt gast. Je krijgt een welkom en advies bij de deur. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De stoelen zijn goed. Licht en geluid prima. Het programma maakt je blij. Wij gaan steeds vaker naar die theater!

- Han

Haar optreden in de grote zaal met Ilse in oktober was al indrukwekkend,Haar solo optreden in de kleine zaal was mede door ondersteuning van 2 topmusici ronduit imponerend..Even denk je nog onbewust aan ILse( b.v haar ontwapende gestamel tussen de nummers door )maar aan het eind vd voorstelling is er maar 1 YORI SWART!! WOW!!

- frans hilgeman

Prachtige stem! Yori voor het eerst solo op theater tournee in een uitverkochte kleine zaal van de Goudse Schouwburg, Soms nog wat onwennig in de praatjes tussen de nummers door maar dit maakt dat de show voor mij iets ontwapenends kreeg wat de show voor mij alleen maar warmer en intiemer maakt, Het enthousiasme en speel plezier spatte er vanaf,

- Hugo

Fantastische avond gehad. Sprankelend, spontaan en verfrissend optreden. Leuk om te zien hoe blij ze was met een uitverkochte zaal! Goede muziek, goede muzikanten. Yori, veel succes je doet het leuk!

- Rob

Hele leuke voorstelling, genoten van prachtige stem en geweldige musici. Top

- Harry

U kunt hier uw reactie plaatsen