di 4 mei 2021
21:00 uur

Kleine Zaal
Toneel
drama

€ 16.00

Theater Na De Dam

De Theatertroep

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking zetten theatermakers in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Gelijktijdig spelen meer dan 100 voorstellingen die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. In Gouda staat De Theatertroep met 'Opgediept' van Judith Herzberg. We zien een jong stel. Het is 1942. Ze hebben net hun dochtertje in de onderduik gedaan. Wat te doen als alles wat onmogelijk leek opeens tot de orde van de dag behoort? Het alledaagse zijn onschuld verliest? ‘Opgediept’ gaat over eten, pakken, gissen en sporen wissen.

m.m.v. Stichting 4 en 5 mei Gouda.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen