do 16 jan 2020
19:30 uur

Grote Zaal
Jongerentheater
musical

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:15 uur

1e rang€ 22.50
2e rang€ 20.50
3e rang€ 12.75

Pijnstillers

Musical naar bestseller Carry Slee

‘Pijnstillers’ van Carry Slee gaat over Casper. Zijn moeder heeft hem in haar eentje opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zij het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop. En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje, die net zo van muziek houdt als hij.

Na ‘Afblijven’, ‘Spijt’ en ‘Razend’ maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Drankje niet inbegrepen

Hele mooie avond gehad. Veel energie op t podium. Mooi hoe een zaal vol pubers zo muisstil en geconcentreerd keek en luisterde; duidelijk onder de indruk was. Goed gedaan!

- Miki Neefjes

Matige voorstelling.Zang ook matig.Al met al zonde dat we hier zijn heen gegaan.

- Vromen

Tranen met tuiten, zowel bijmoeder van 50 als bij puberdochter van 14....En bij vele mensen om ons heen. We hadden ons van tevoren niet verdiept in het verhaal, we laten ons graag verrassen. Heel goed dat dit onderwerp op deze manier op het podum gebracht wordt.

- ons

Mijn kleindochter en ik waren enigszins teleurgesteld. Wij hadden er toch iets meer van verwacht. Het was vaak moeilijk te verstaan. Positief punt: gedurende de hele voorstelling was de zaal vol tieners muisstil.

- Ingrid

Niet wat we ervan verwacht hadden. Bij vlagen ook moeilijk te verstaan.

- Ingrid

U kunt hier uw reactie plaatsen