vr 21 feb 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Toneel
theaterdocumentaire

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:55 uur

€ 20.50

De Man in Azie

Lucas de Man

Zeg nou eerlijk. Wat weten wij van Azië? Laat staan dat we er wat van begrijpen. Toch kunnen wij er veel van leren, zowel economisch als cultureel. Overpopulatie, klimaatverandering, eenzaamheid, stress, artificial intelligence. Op hoofdpijndossiers waar wij grijze haren van krijgen, hebben onze Aziatische tijdgenoten al een antwoord. ‘De Man in Azië’ is een ontdekkingstocht vol verbeeldingskracht van Lucas De Man. Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen toont hij een generatie die klaar is voor radicale verandering.

Heel erg leuk en leerzaam tegelijk.

- L. Maat

Met humor doordrenkte avond waarin ik als publiek het gedachtegoed van jonge mensen uit Azië mocht ontmoeten dankzij Lucas de Man. Lachend werd ik aan het denken gezet. Complimenten en waardering voor zijn fantastische “collegeâ€. Ik hoop dat nog veel mensen aan zijn lippen zullen hangen en ik kijk uit naar de televisieserie van zijn hand.

- Ineke Hendriks

Een leerzame humorvolle avond. Wij hebben genoten vooral ook van het enthousiasme van Lucas de Man. Ga zo door het was geweldig.

- Annet Nolte

Zowel performance als qua inhoud heel goed en heel geestig. Deze man verdient meer publiek en kan dat ook zeker hebben.

- H&M Verschraagen

Het was een bijzondere avond, Humorvol, informatief, aangrijpend (al die jongeren in de Chinese stad hebben geen broer of zus. Hoe is dat?). Het greep me naar het einde toe bij de keel. Ik wist het niet meer. Het maakte me onzeker. Ik was blij dat ik geen millennial was en vragen kreeg, waar ik geen antwoord op wist.. Het leek me wat pijnlijk voor de beide dames. Het ging, onbedoeld lijkt me, op Youp van 't Hek lijken.. Een smetje.

- Piet Dingemans

U kunt hier uw reactie plaatsen