do 16 jan 2020
14:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
chansons

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 16:00 uur

€ 22.00

Gerard Alderliefste & friends

Une belle histoire

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. Samenwerkingen met Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leverden hem al twee top 10 hits op: Vivre (Laat me) en Une belle histoire (Een mooi verhaal). Deze middag is Gerard te zien in een achtmans bezetting! U waant zich in 'Une belle histoire' op een dorpsplein in Frankrijk waar hij samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen tijdens deze middag vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

www.gerardalderliefste.nl

We hebben genoten. Leuke middag.

- Hans en Liavan Loon

Wat een vrolijke middag was het in de Goudse schouwburg! Wij spreken de Franse taal nauwelijks maar desondanks was het een feest van herkenning en goed te volgen. Het gezelschap straalt enthousiastme uit en hun kleding met zwart en rood was zorgvuldig uitgezocht. (Toetsenist volgende x zwarte schoenen?). Onze complimenten!

- Frank en Rani

spontaan zou ik deze keuze niet gemaakt hebben, maar omdat het in het donderdagmiddag matinee-arrangement zat, was ik er, Ik vond het geweldig, een aparte sfeer, vlot programma. ik heb genoten en na afloop kon ik het aan de stoere tafel ook nog delen. Ineke

- Ineke Baartman

plezierige voorstelling ! een tip : rivier de loire werd genoemd. maar bijv. Siorac en Perigord , Fumel en Beynac Sarlat hebben alle marktpleintjes en de loire niiet !.

- jan bulk

Leuke voorstelling

- Ton De Witte

Het is een hel leuke, gezellige en meeslepende voorstelling. Je wordt de voorstelling ingetrokken. Formidabele.

- Van Geenen

Samen met 'copain des chiens' genoten van de muzikale kwaliteiten van alle musici, Gerard met zijn leuke frisse kop en fijne stem in zijn rode pak als de kers op de taart., De rode accenten waren sowieso leuk gevonden, maar vooral wisten ze toch het ietwat stijve publiek te beroeren. Merci beaucoup et continuez d'avoir plaisir avec la musique francaise., Vertel je een volgende keer hoe je zo goed Frans leerde.... chapeau!

- Olga Pickard-Reimus

Vaak wordt in enquêtes gevraagd om een oordeel te geven door het geven van een cijfer van 1 tot 10. Als dit hier ook het geval zou zijn geweest zouden wij een probleem hebben, want wij zouden toch minstens een 11 hebben willen uitdelen.

- Aza en Nel Pellekooren

Wij zijn heel erg blij dat wij deze voorstelling hebben bezocht; zeer genoten. Het was inderdaad formidabel. Ook de gedachtewisseling na de voorstelling met Gerard was leuk. Tot ziens.

- Herman en Astrid Bettonviel

U kunt hier uw reactie plaatsen