zo 15 mrt 2020
16:00 uur

Grote Zaal
Specials
theater proeven

€ 45.50

bij Robert ... van Beckhoven

de theatrale foodexperience

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje.

Een verrassende theaterbeleving, inclusief € 15,50 aan lekkernijen, waarbij u wordt gevraagd van tevoren geen heel stevige maaltijd te nuttigen.

Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.

www.bijrobert.nl

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

U kunt hier uw reactie plaatsen

20:00 Combiticket film: The Hundred-foot Journey

Voor slechts € 7,50 extra kan je op donderdag 12 maart naar de bijpassende film The Hundred-foot Journey in Cinema Gouda. Bovendien ontvang je na de film een gratis arrangement, bestaande uit een drankje en heerlijke hapjes!