do 19 okt 2023
21:00 uur


Kleine Zaal
Young Adult

€ 3.00

Express Yourself

AFTERPARTY (16+) URBAN WEEK

We sluiten de URBAN WEEK goed af met een banger afterparty. Kom lekker losgaan op alle hits van nu samen met Adventureboy en show je nieuwe skills. De Schouwburg wordt omgebouwd tot dikke club, iets wat we nooit eerder hebben gedaan... Dat wil je niet missen!  

De basics van DJ'en geleerd? Stap dan zelf achter de draaitafel. Heb je andere skills opgedaan tijdens de URBAN WEEK die je graag wil showen? Daar is alle ruimte voor op deze party. Met een dansvloer, mic’s en vibey tunes maken we er een onvergetelijke avond van.  

Toegang is €3,- inclusief welkomstdrankje (Leeftijd van 16 t/m 25) 

Tijdens de URBAN WEEK van Express Yourself kan iedereen van 14 t/m 25 jaar zich laten inspireren op het gebied van zang, dj'en, dans, rap, graffiti en meer! Er is voor iedereen iets te beleven in de Goudse Schouwburg deze herfstvakantie. Leer de basis van beats maken met Soundflow, stap achter de draaitafel met de DJ van Broederliefde of ontwikkel je graffiti technieken samen met Goudse legend Rasta. Ook aan zangers, dansers en rappers is gedacht met een aantal grote namen op de line-up. Als afsluiter bouwen we de Schouwburg om tot nachtclub voor een dikke afterparty. 

U kunt hier uw reactie plaatsen