wo 18 okt 2023
15:00 uur


Op locatie
Young Adult

Single ticket€ 0.00
Duo ticket€ 0.00
Triple ticket€ 0.00

Express Yourself

URBAN WEEK (DAG 3)

Laat je inspireren op het gebied van zang, dj'en, dans, rap, graffiti en meer tijdens de URBAN WEEK van Express Yourself! Er is voor iedereen iets te beleven in de Goudse Schouwburg deze herfstvakantie. Leer de basis van beats maken met Soundflow, stap achter de draaitafel met de DJ van Broederliefde of ontwikkel je graffiti technieken samen met Goudse legend Rasta. Ook aan zangers, dansers en rappers is gedacht met een aantal grote namen op de line-up. Als afsluiter bouwen we de Schouwburg om tot nachtclub voor een dikke afterparty. 

Bekijk hier het programma van woensdag 18 oktober: 

15:00 Producer workshop door Soundflow 
Wil jij leren producen? Dan wil je hier zeker bij zijn. Soundflow maakte beats voor o.a. Broederliefde, Mula B, Lijpe en Boef en komt naar Gouda om jou een spoedcursus 'beats tikken' te geven.  

20:00 Rap inspiratiesessie met KM van SFB 
Fan van SFB? Wij ook! Speciaal voor jou komt SFB-lid KM naar Gouda om te praten over zijn muziek en carrière. Een intieme setting met ruimte voor al je brandende vragen. 

Wil je meedoen met een van de workshops? Meld je dan gratis aan. Je kan aan zoveel workshops meedoen als je wil. (Leeftijd van 14 t/m 25) 
Let op: vol is vol. Zie je iets leuks, meld je dan meteen aan om zeker te zijn van een plekje. 

MELD-JE-AAN-glow2 - Forten

U kunt hier uw reactie plaatsen