di 17 okt 2023
15:00 uur


Op locatie
Young Adult

Single ticket€ 0.00
Duo ticket€ 0.00
Triple ticket€ 0.00

Express Yourself

URBAN WEEK (DAG 2)

Laat je inspireren op het gebied van zang, dj'en, dans, rap, graffiti en meer tijdens de URBAN WEEK van Express Yourself! Er is voor iedereen iets te beleven in de Goudse Schouwburg deze herfstvakantie. Leer de basis van beats maken met Soundflow, stap achter de draaitafel met de DJ van Broederliefde of ontwikkel je graffiti technieken samen met Goudse legend Rasta. Ook aan zangers, dansers en rappers is gedacht met een aantal grote namen op de line-up. Als afsluiter bouwen we de Schouwburg om tot nachtclub voor een dikke afterparty. 


Bekijk hier het programma van dinsdag 17 oktober: 

15:00 Graffiti workshop DEEL 1 door Rasta 
Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met een spuitbus onder begeleiding van Goudse graffiti legende Rasta. Wil je ook bij DEEL 2 zijn? Meld je dan apart aan.  Protip: doe geen nieuwe kleding aan. 

19:30 Zang workshop door Des'ray 
Ben jij een geboren zanger(es)? Ontwikkel je talent en sluit aan bij de zangworkshop van de bizar getalenteerde Des'ray. Ook als je met wat minder talent bent gezegend, maar wel plezier hebt in zingen ben je natuurlijk welkom. 

Wil je meedoen met een van de workshops? Meld je dan gratis aan. Je kan aan zoveel workshops meedoen als je wil. (Leeftijd van 14 t/m 25) 
Let op: vol is vol. Zie je iets leuks, meld je dan meteen aan om zeker te zijn van een plekje. 

MELD-JE-AAN-glow2 - Forten

U kunt hier uw reactie plaatsen