ma 16 okt 2023
15:00 uur


Op locatie
Young Adult

Single ticket€ 0.00
Duo ticket€ 0.00
Triple ticket€ 0.00

Express Yourself

URBAN WEEK (DAG 1)

aat je inspireren op het gebied van zang, dj'en, dans, rap, graffiti en meer tijdens de URBAN WEEK van Express Yourself! Er is voor iedereen iets te beleven in de Goudse Schouwburg deze herfstvakantie. Leer de basis van beats maken met Soundflow, stap achter de DJ-tafel met de DJ van Broederliefde of ontwikkel je graffiti technieken samen met Goudse legend Rasta. Ook aan zangers, dansers en rappers is gedacht met een aantal grote namen op de line-up. Als afsluiter bouwen we de Schouwburg om tot nachtclub voor een dikke afterparty. 

Bekijk hier het programma van maandag 16 oktober: 

15:00 Dansworkshop door Sheree (locatie Cultuurhuis Garenspinnerij) 
Each one teach one, een bekend hiphop gezegde. Iets wat Rotterdamse choreograaf Sheree met passie doorvoert in haar workhops. Maakt niet uit hoeveel (of weinig) ervaring je hebt, iedereen kan mee doen en gaat met wat nieuwe skills naar huis!  

Wil je meedoen met een van de workshops in de URBAN WEEK? Meld je dan gratis aan. Je kan aan zoveel workshops meedoen als je wil. (Leeftijd van 14 t/m 25)  Let op: vol is vol. Zie je iets leuks, meld je dan meteen aan om zeker te zijn van een plekje. 


MELD-JE-AAN-glow2 - Forten

U kunt hier uw reactie plaatsen