do 5 mrt 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Muziek
pop

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:20 uur

1e rang€ 33.00
2e rang€ 31.00
3e rang€ 18.00

Memphis Maniacs & Kamerata Zuid

Clashup!

De populaire mash-up band Memphis Maniacs en het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een revolutionaire show! Zij laten de grenzen tussen genres verdampen met een kernfusie van klassiek en popmuziek. Geen zwierige begeleiding of aanvulling vanuit het orkest, maar een ware samensmelting van twee muzikale werelden waarin de rollen dikwijls worden omgedraaid. Innovatieve frictie wordt zeker niet geschuwd wanneer hits van Vivaldi, Mozart en consorten in de blender gaan met pop, rock en dance van de afgelopen decennia.

Geprogrammeerd i.s.m. So What!

Voor de eerste keer bij zo’n voorstelling geweest. Het was werkelijk fantastisch. Ook mijn zoon van 13 heeft genoten

- Carin

Een verrassende en goede voorstelling, alleen de prijs vond ik te hoog voor 1,25 uur voorstelling.

- Vera

Prachtige mix van klassiek en pop. Het concert had van mij wel iets langer mogen duren.

- Peter Jaspers

Fantastische, verrassende show!!

- Marjan

Muziek in zn optima forma..... klassiek en rock volgt elkaar naadloos op. Top muzikanten

- Lidy Van Lankeren

Fantastische avond gehad. Prachtige vondsten qua combinaties van klassiek en pop. Wervelend en ijzersterk gespeeld..

- Kees

In 1 woord fantastisch.We hebben echt genoten.

- Lucy van de Burgt

Wat een verrassende combi!

- Wil

`Prachtige combinatie van klassiek meets rock.pop rap en soul. Wel even wennen zo'n orkest in trainingspakken van een bekend sportmerk. Jammer dat er tussen de nummers door niet iets werd verteld over de gebruikte nummers. Dit zou de show een meerwaarde kunnen geven,

- Hugo

Geweldige avond gehad, wel jammer dat het licht zo sterk op de balkons gericht waren.

- Aad

de show was super, maar wel erg kort (1 uur en een kwartier) en een toegift was ook wel leuk geweest.

- peter

Het begin was even wennen maar daarna ging het in super tempo door met fantastisch combinaties van modern en klassiek. Een zeer geslaagd optreden.

- J.P.Kruit

Het was een super leuke show, ook al liet de zang wel wat te wensen over. Maar de mix van klassiek en pop, rock, en dance was zeer de moeite waard. Wel was het erg kort, ruim anderhalf uur, en best duur, 33 euro p.p. En dan ook nog zonder toegift, dat was wel jammer. Nu was de show voorbij voor je het in de gaten had.

- Annemarie

Een verrassende show. Mooie mix van klassiek en pop. De prijs een tikkie te hoog voor de lengte van de show maar gezien het aantal van de muzikanten op het podium ook wel te begrijpen.

- Ellen

Een verrassing qua muziek maar wel erg genoten

- M de Jong

En fantastische avond van prachtige muziek, klassiek geïntegreerd met pop/rock/blues. Zeer kundige musici, vakwerk! We hebben genoten. Inderdaad zou het leuk en informatief zijn als er iets zou worden verteld.

- Wim en Trees

Wat een geweldige show! Zo verrassend mooi gecomponeerd, een prachtige combinatie van muziekstijlen. We hebben er enorm van genoten. Het enige moeilijke was om stil op je stoel te blijven zitten. Dat hoefde natuurlijk niet, maar vanaf de achterste rij zag je alleen maar bewegingloze lichamen voor je. We gaan er vanuit dat iedereen ademloos zat te luisteren (bij het applaus ging men namelijk wel los). Toch hebben wij bij het laatste nummer even lekker staan swingen. Bedankt!!

- Ellen

Verrassend optreden, gave samensmelting van orkest en band. Jammer dat...het een korte show was, zonder toegift...had echt een gave toevoeging geweest om een mega swingend nummer aan het einde te doen. De hele zaal stond toch al! Nu was het zo koud en kil, licht aan en klaar. Vond het wat prijzig voor de duur van de show. Jammer dat de drummer zo afgesloten was (er zijn vast wel andere opties ivm het geluid). De show kwam wat langzaam op gang, daarna wel herkenbaarder en meezingen maar het had v

- J.

De eerste tien minuten vond ik alleen het klassieke deel mooi, zang was zelfs af en toe vals en vroeg ik me af of ik wel een goede keus had gemaakt. Daarna sprak het met modernere nummers en wat betere zang veel meer aan. Ongelooflijk knap hoe klassiek en modern met en door elkaar werden verweven. Het felle licht waar voortdurend in gekeken werd (balkonplaatsen) was heel naar, daar moet bij volgende optredens echt goed op worden gelet.

- Monique

eerste twee nummers even wennen, maar o wat het ik genoten

- Joselien Derks-Bronsdijk

U kunt hier uw reactie plaatsen