za 30 dec 2023
15:00 uur


Kleine Zaal
Familievoorstelling
4+

Pauze: Nee

€ 15.00
t/m 12 jaar € 12.50

De grote ik heb hier geen zin in show (4+)

Theater Artemis

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich opeens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja... dan moet je iets... show, entertainment... maar hoe? 
De grote ik heb hier geen zin in show wordt begeleid door Het Showorkest van Theater Artemis onder leiding van muzikant Keimpe de Jong. 

Puzzelboekjes, vishengels en wasmanden, de spelers laten ze pardoes uit hun handen vallen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht!

CREDITS
Regie Jetse Batelaan Spel Sayo Cadmus, René van ‘t Hof, Guido Pollemans Kostuums Liesbet Swings Muziek Keimpe de Jong Licht Bart van den Heuvel Decor n.t.b.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Iedereen heeft een ticket nodig, ook kinderen die op schoot (kunnen) zitten.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen