vr 24 feb 2023
21:00 uur


Op locatie
Muziek

Steffen Morrison

in poppodium So What!

Helaas heeft SoWhat dit event moeten verplaatsen van 7 oktober 2022 naar 24 februari 2023. Ticketkopers zijn op de hoogte gesteld. Zie hieronder een berichtje vanuit Steffen:

Lieve fans,

Helaas ben ik genoodzaakt om de clubshows die voor dit najaar gepland stonden te verplaatsen. Ik ben momenteel druk bezig met mijn nieuwe album waarvan komend voorjaar de eerste muziek zal verschijnen. Om jullie de best mogelijke concerten te geven verplaatsen we daarom alle shows naar komend voorjaar. Ik kijk er enorm naar uit om weer voor jullie spelen en om mijn nieuwe muziek met jullie te delen.

Tot snel!

Steffen Morrison


Steffen Morrison komt naar poppodium So What! met een concert in het teken van zijn album Soul Revolution. Met dit nieuwe album gaat Morrison op zoek naar de puzzelstukjes die zich vormen tot de man die hij vandaag de dag is geworden. Een belangrijk onderdeel hiervan is zijn jeugd in Suriname. Een veel terugkerend onderwerp op het album is dan ook de symboliek die Morrison vanuit de cultuur van zijn voorouders meekrijgt.

“Dromen vertellen je vaak genoeg heel veel over jezelf, ze vertellen over je afkomst, over je cultuur en zelfs over je toekomst. In de eeuwen oude slaven rituelen zijn verschillende rituelen beschreven die vanuit Ghana naar Suriname zijn meegenomen. Een van de rituelen gaat over een adelaar genaamd “opete”. Vanaf mijn jeugd heb ik heel vaak een droom gehad waarin in ik kon vliegen. Bij de laatste droom die ik had heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de droom gedeeld met mijn familie. Zodoende kwam ik achter de connectie. Vliegen in mijn dromen staat voor imperfectie accepteren, een schermheer zijn voor mijn naaste en loskomen van alle belemmeringen die mij weerhouden van doorgroeien als mens, man, artiest en vader” beschrijft Steffen. Dit maakt Soul Revolution een zeer persoonlijk album waarop de soulzanger meer dan ooit laat zien wie er achter de artiest Steffen Morrison schuilgaat.

Dit optreden vindt plaats in poppodium So What! en is onderdeel van onze gezamenlijke programmering.

U kunt hier uw reactie plaatsen