do 8 apr 2021
20:30 uur

Kleine Zaal
Cabaret
nonsens

€ 20.00

Marja’s Grote Tupper Topper Show

Een sprankelende show met liedjes en verhalen, gebracht door Tupperwareconsulente Marja van Katendrecht. Digitaal zijn we druk, met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperwarebakjes: mooi van buiten, leeg van binnen. Gelukkig is daar consulente Marja. Want als iemand een leegte weet op te vullen is zij dat wel! De ontwapenende Marja brengt gesprekken met het publiek op gang en dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen