za 3 dec 2022
20:30 uur


Kleine Zaal
Muziek

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:45 uur

€ 22.50

Eric Vloeimans

Wild Port of Europe

Voor het vervolg van de succesvolle documentaire De Nieuwe Wildernis (2013) werd Eric Vloeimans uitgenodigd de muziek te maken voor de nieuwe film van Willem Berents:  Wild Port of Europe. Deze gaat over dieren die leven in de Rotterdamse haven. De opdracht om het in het kleine te zoeken, met alle aandacht gericht op de dieren, bleek Vloeimans op het lijf geschreven. In de alleskunners Jörg Brinkmann, Dirk-Peter Kölsch en Mark Tuinstra vond hij de perfecte kompanen om zijn muziek vorm te geven.

In Wild Port of Europe ondersteunt de muziek de beelden, maar die mag zelf daarnaast ook ten volle excelleren: sfeervolle havenbeelden en pakkende melodieën bij de dieren… muziek kortom met vele gezichten, zoals we die van Vloeimans kennen. Denk aan een nest baby-egeltjes, een torenvalk op zoek naar voedsel, de trek van de rugstreeppad, de bunzing op jacht naar een konijn – dit en veel meer neemt u mee op een muzikale reis naar de haven van Rotterdam.  

Voorafgaand aan het concert geeft de Jazz Academie van de Garenspinnerij een concert in de Gouden Zaal van 20.00 tot 20.25 uur. De jazz Academie heeft voor jazzmuzikanten alles in huis om het maximale uit je talent te halen. Wil jij je verder ontwikkelen op jazz gebied? De Jazz Academie is toegankelijk voor instrumentalisten met voldoende instrumentale (speel) ervaring die zich graag willen bekwamen in het genre. meer info over de Jazz Academie klik hier. 

Credits:
Eric Vloeimans trompet/electronica
Jörg Brinkmann cello/electronica
Dirk-Peter Kölsch slagwerk/percussie
Mark Tuinstra gitaar

Nageniet arrangement - € 9,50 pp

- Gereserveerd tafeltje na afloop van de voorstelling
- Drankje naar keuze uit het Hollands assortiment (koffie, thee, frisdranken, waters, sappen, huiswijnen en tapbieren)
- Borrelgarnituur & nootjes

19:30 VIP Ontvangst Arrangement 19:30 - € 14,50 pp

- Gereserveerd tafeltje in een van de foyers vanaf 1 uur voorafgaand aan voorstelling
- Gedurende 1 uur onbeperkt drankjes uit het Hollands assortiment (koffie, thee, frisdranken, waters, sappen, huiswijnen en tapbieren)
- Zoet & hartig tafelgarnituur

U kunt hier uw reactie plaatsen