do 26 jan 2023
20:00 uur


Grote Zaal
Cabaret

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

1e rang€ 28.00
2e rang€ 26.00
3e rang€ 17.00

Peter Pannekoek

DNA

DNA. Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven?

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’, het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn op Oudejaarstroon’ en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip. 

Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.

Goede show! Vol humor, soms grof maar met respect voor mensen die anders denken. De grappen over mannen kon ik erg waarderen. Mijn moeder zegt altijd: als mannen kinderen moesten baren, kwam er hooguit 1 kind. Geheel in lijn met wat Peter zegt 😁 Ik kom zeker nog eens naar een show van hem!

- Lenny

Peter was weer als verwacht. In combinatie met het veranderende podium, de muziek een leuke, overdonderende voorstelling, zoals ik van hem gewend ben. Heb er weer van genoten.

- Rob

Waanzinnig goed programma. Van begin tot eind waren de teksten zeer sterk. Top avond.

- W. Heskes

Heerlijke ontspannende humor in een hoog tempo!

- Marcel

U kunt hier uw reactie plaatsen