di 7 feb 2023
20:00 uur


Grote Zaal
Toneel

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

1e rang€ 36.00
2e rang€ 34.00
3e rang€ 21.00

Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer en Bas Hoeflaak

Elisabeth en Nicolaas delen na de scheiding eigenlijk alleen nog de zorg voor hun twee kinderen, en hun vakantiehuis. Met goede voornemens en met trots op hun moderne familie besluiten zij daar met nieuwe partners en stiefkinderen samen de kerstdagen door te brengen. Met het verdriet van verbroken relatie nog aan de oppervlakte luiden de stellen vol goede moed samen het nieuwe jaar in. Een weekend met oude liefde, didactische dilemma’s, ergernis en verdriet in een vreemde cocktail met familiespellen en feest; laten we het gezellig houden!  
 
Familiespel is een heerlijke, gelaagde komedie over het samengestelde gezin. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs (Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer en Bas Hoeflaak)  met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouders, hier met elkaar opgezadeld zitten.  

Familiespel is een gloednieuw toneelstuk geschreven door Marijke Schermer bekend van o.a. Liefde, als dat het is. 

Cast Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer, Bas Hoeflaak 
Eindregie Corien van der Zwaag i.s.m. Marijke Schermer
Script Marijke Schermer 
Licht Yuri Schreuders 
Kostuums Daphne de Winkel 
Soundscape Janne Piksen 
Producent More Theater Producties 

 

Geweldige voorstelling. Van begin tot einde hebben wij GENOTEN. Vaak schaterlachen!!! Bedankt!!

- Cobie den Oudsten

Was een prettige fijne avond Vriendelijk ontvangen Toneelstuk was grappig en goede acteurs Alles bij elkaar een prima avond

- Marc

Prachtig stuk met top-acteerprestaties. Wij hebben genoten!

- Joop van der Kleijn

Wij hebben een heerlijke voorstelling beleefd. Fantastisch toneel, een goed verhaal gezien, maar ook onbedaarlijk gelachen. Bedankt.

- Wim Baas

We hebben genoten van de voorstelling. Ook vanwege de dubbel rollen. Heel knap gedaan en herkenbaar in het werkveld. Heel jammer dat er gevloekt werd. Waarom God erbij halen terwijl je niet weet wat je zegt!!

- Bep Schalk-Kortleven.

U kunt hier uw reactie plaatsen