vr 25 nov 2022
20:30 uur


Kleine Zaal
Toneel

Verwachte eindtijd: 22:00 uur

€ 22.00

Saman Amini’s Integratieplan

Black Sheep Can Fly

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at The Table (★★★★★), Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) en Nobody Home (★★★★) is theatermaker, performer en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving. 

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

Concept, muziek, tekst en spel Saman Amini
Regie Geert Lageveen 
Muziek en muzikale begeleiding Martin Verheesen
Tekstuele bijdrage Geert Lageveen en Floris van Delft
Dramaturgie Floris van Delft
Decorontwerp en Kostuumontwerp Dieuweke van Reij 
Tekstcoach Nima Mohaghegh 
Producent Black Sheep Can Fly
Coproductie Theater Utrecht
Lichtontwerp Stefan Dijkman 
Met dank aan Fonds Podiumkunsten, Amsterdamse Fonds voor de Kunsten, Fonds21

www.blacksheepcanfly.nl

U kunt hier uw reactie plaatsen