za 28 jan 2023
20:30 uur


Kleine Zaal
Muziek

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 22:00 uur

€ 10.00

Izaline Calister en Thijs Borsten

Van De Andere Kant

THEATERWEEKEND!
Ga voor een tientje (exclusief drankje) naar deze voorstelling. Kijk hier voor meer info over het Nationale Theaterweekend. 

Van De Andere Kant is een muzikale theatervoorstelling van Izaline Calister en Thijs Borsten, waarin ze op humoristische wijze het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf laten kijken door de ogen van de ander. Met Nederlandse en Antilliaanse liedjes wordt over het leven verteld vanuit de verschillende perspectieven. Hoe kijken we naar elkaar? Wat is cultureel bepaald en wat is karakter? En hoe waar zijn onze aannames eigenlijk?

Izaline en Thijs vertellen over de verschillen en overeenkomsten tussen hun (ei)landen, waarbij ze traditioneel en nieuw eigen repertoire brengen.

Het idee voor deze voorstelling ontstond tijdens de succesvolle beeldende voorstelling Het eiland van mijn vader van de twee theatermakers, waarin de vader van Izaline aan Thijs zijn geliefde eiland liet zien.

Izaline Calister: zang | Thijs Borsten: piano, film

Wat een mooie voorstelling is dit. Thijs en Izaline vertellen mooie verhalen en spelen en zingen schitterende nummers. 2 mensen die elkaar op het podium beter leren kennen,terwijl ze al jaren samen mooie voorstellingen maken. Het is pas januari 2023,maar deze voorstelling wordt een highlight van dit jaar. De voorstelling is oprecht en gevuld met heel veel liefde en respect. Alle nummers zijn zo mooi en passent in het verhaal. Thijs en Izaline nemen je mee op een hele mooie reis door hun leven,in

- Franklin

wonderschone voorstelling

- Marjan

We hebben genoten van zoveel muzikaliteit en perfect samenspel! We vonden het een verrassend mooi programma, dat continue geboeid hield. De beschrijving had minder hooggespannen verwachtingen bij ons opgeroepen - dat is eigenlijk ons enige ' kritiekpuntje'.

- Yvonnr

U kunt hier uw reactie plaatsen