vr 14 feb 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
instrumentaal

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:20 uur

€ 22.00

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

Dwaze Tijd

In onze Westerse maatschappij moet alles snel. Morgen is vandaag alweer verleden tijd, maar muziek bewijst haar waarde in het hier en nu. Bandoneonist Carel Kraayenhof  (Edison Oeuvreprijs World 2018) en pianist Juan Pablo Dobal voeren u mee door ruimte en tijd. Ervaar de vrijheid van een vogel die zorgeloos door de lucht vliegt over de uitgestrekte pampas tot de verre oceaan. Het duo schakelt soepel van chamamé en zamba naar tango’s en milonga’s.

Het was een gezellige avond, met 1 maar. De pianomuziek was teveel aanwezig het overstemde de bandoneon. Dat vond ik jammer.

- Ingrid Vogelzang

Fantastisch! Heerlijke mooie muziek en dankzij de kleine zaal ook intiem. Genoten!

- Linda Eijking

Bewonderendswaardig om te zien hoe Carel Kraayenhof dit lastige instrument weet te bespelen. Ook mooi om te zien hoe de samenwerking met de virtuoze pianist Juan Dobal verloopt. Daarnaast ook interessante verhalen over de achtergronden van songs en het leven in Argentinië.

- Will Janssen

Super mooi dus een dikke 9

- L. Maat

Het is een geweldige voorstelling, we hebben heel erg genoten!

- Marian Ligthart

Goedemiddag, Alleen maar lovend zijn wij over deze prachtige muziek, fantastisch gespeeld en grappige intermezzo's van beide heren. Wat zij op de respectievelijke instrumenten laten zien, is onvoorstelbaar! Vriendelijke groet en dank voor het genieten, Trees de Jong

- Trees de

Twee virtuozen op hun eigen instrument met elk eigen fijne harmonieuze composities en ook fraai werk van anderen. Hun spelplezier, respect voor elkaar en liefde voor tango en Argentinië zijn zichtbaar en voelbaar.

- Ronald Keiyaku Uijtdehaage

Samen met mijn man ontzettend genoten van een prachtig sfeervol concert. Door de kleine zaal heb je beter contact met de artiesten

- Astrid van der Bas-Dehlinger

U kunt hier uw reactie plaatsen