do 13 feb 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Toneel
drama

Pauze: Nee

€ 20.00

Yora Rienstra

UP

Emma Nieuwenhuis moet de psychiatrische kliniek in vanwege haar ‘hersenstormen’. Haarscherp en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan. In de ziekenhuiswinkel spreekt iedereen opeens in een onbekende taal en bestaat die enge hond die haar beloert nu wel of niet? ‘UP’ is een aangrijpende toneelbewerking van het boek van Myrthe van der Meer en het vervolg op ‘PAAZ’. Als geen ander weet Yora Rienstra de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon te vangen.

www.yorarienstra.com

19:30 GRATIS INLEIDING
Gevaarlijk, gek, irritant, dom of een aansteller... Tegen welke vooroordelen loop je zoal aan als je een psychische aandoening hebt? En wat voor impact heeft dat op je? In de inleiding voorafgaand aan de theatervoorstelling UP kun je er alles over horen. Eén of twee ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma doen dan namelijk wat veel anderen niet durven: praten over de psychische aandoening die ze hebben (gehad). Ze delen hun persoonlijke ervaringen met discriminatie en stigma en gaan graag met je in gesprek. Kom naar de inleiding in de Gouden zaal en stel alle vragen die je nooit eerder durfde te stellen!

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen